3 νεκροί από την κακοκαιρία στη Μεσσηνία και πληροφορίες για αγνοούμενους

0

Τρεις νεκροί στη Μεσσηνία και τεράστιες καταστροφές στη μισή Ελλάδα είναι ο τραγικός απολογισμός του πρώτου κύματος κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα για φέτος το φθινόπωρο. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες για αγνοουμένους σε Μεσσηνία και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα έχασε τη ζωή της στο Πήδημα Καλαμάτας μετά τη θεομηνία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έμενε σε ισόγειο σπίτι το οποίο πλημμύρισε και αβοήθητη πνίγηκε στο νερό. Κατά πληροφορίες, το νερό από τις πλημμύρες στο χωριό είχε φθάσει ακόμα και τα δύο μέτρα σε ορισμένα σημεία.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Καλαμάτας κ. Νίκας, νεκρός εντοπίστηκε και ένας 80χρονος άνδρας, επίσης με κινητικά προβλήματα, στο χωριό Θουρία, ενώ αγνοείται και η γυναίκα που τον φύλαγε. Επίσης, ένα ακόμη άτομο, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι στιγμής, βρήκε τον θάνατο από τις φονικές πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.

Τεράστιες καταστροφές στην Καλαμάτα

Η ολονύχτια πολύ δυνατή βροχή έχει μετατρέψει τους δρόμους της μεσσηνιακής πρωτεύουσας σε ποτάμια. Άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί με τα αυτοκίνητά τους σε πλημμυρισμένους δρόμους, σπίτια πλημμύρισαν, ενώ η Πυροσβεστική δεν προλαβαίνει να δέχεται κλήσεις για παροχή βοήθειας (απάντληση υδάτων, απεγκλωβισμό κ.λπ.).

Πάρα πολλά αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί και έχουν προκληθεί και συγκρούσεις.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας για τον τραγικό θάνατο της 63χρονης

Καταστροφές στην Καλαμάτα από την καταιγίδα – 07/09/2016

Νερά και λάσπη “έπνιξαν” την Καλαμάτα

Share.

Comments are closed.