Τάσος Κορακάκης: Δεν είχαμε κάνει συμφωνία να γκρεμιστεί το σκοπευτήριο

0

Από το Ρίο και το θρίαμβο των χρυσών μεταλλίων στην …αθλιότητα βρέθηκε ο πατέρας και προπονητής της Αννας Κορακάκη

Ο Τάσος Κορακάκης επισκέφτηκε τον  υπαίθριο χώρο που είχαν διαμορφώσει σε προπονητήριο για την χρυσή Ολυμπιονίκη και ο δήμος Δράμας γκρέμισε από …ντροπή.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Αυγούστου 2016 ο Τάσος Κορακάκης επισκέφτηκε τον χώρο του υπαίθριου σκοπευτηρίου στον όποιο μαζί με την Άννα και τον γιο του Διονύση έκαναν προπόνηση.

Φοβερά συγκινημένος και γεμάτος συναισθήματα ο Τάσος Κορακάκης  μίλησε στην dramini.gr για τις πρώτες εικόνες που αντίκρισε μετά την επιστροφή του από το Ρίο, αναφέροντας , μεταξύ άλλων :

«Είμαι παρά πολύ λυπημένος, δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, είναι μια ενέργεια που με εξέπληξε… Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα με τον Δήμαρχο από πριν, είπαμε να επιστρέψουμε και να δούμε τι θα κάνουμε με τον χώρο εδώ, δεν είχαμε κάνει καμία συμφωνία να γκρεμιστεί άμεσα το σκοπευτήριο, γιατί σε ένα μήνα έχουμε αγώνες τελικούς παγκοσμίου κυπέλου και πρέπει να κάνουμε προετοιμασία. Τώρα δεν υπάρχει χώρος , πρέπει να πάμε στο Βόλο ή στην Αθήνα, για μας είναι το χειρότερο , θέλαμε να είμαστε στην Δράμα σε αυτόν το χώρο δουλεύσαμε, καλό θα ήταν να είχαμε, ένα καλό σκοπευτήριο αλλά τι να κάνουμε … τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου. Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό, είχα πράγματα, που ήθελα να τα κρατήσω από εδώ, σαν ενθύμιο, είχα στόχους… τους έχουν καταστρέψει, δεν βρήκα πράγματα που ήθελα να κρατήσω, από αυτή την παράγκα που είχαμε τόσα χρόνια και βγήκε η Άννα Ολυμπιονίκης….».

Δείτε το βίντεο της dramini.gr με τις πλήρης δηλώσεις του Τάσου Κορακάκη

Share.

Comments are closed.