Γιατί είναι πολύτιμοι Σακκάς και Σεϊσίδης για την αντιτρομοκρατική

0

Η σύλληψη Σακκά και Σεϊσίδη έχει θέσει την Αντιτρομοκρατική αλλά και όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας σε κόκκινο συναγερμό, καθώς αξιωματικοί εκτιμούν ότι τα δυο αυτά πρόσωπα είναι η άκρη του νήματος στο κουβάρι όχι μόνο της τελευταίας γενιάς της τρομοκρατίας, αλλά και αποτελούν τα τελευταία κομμάτια στο παζλ της πιο μεγάλης συμμορίας ληστών με άμεση σχέση ποινικών και τρομοκρατών, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι και οι δυο τα τελευταία χρόνια συμμετείχαν στους «ληστές του Διστόμου».

«Ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο για την αντιτρομοκρατική», λέει στο CNN Greece υψηλόβαθμο στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής. «Από την αρχή ήταν μεγάλο ερώτημα για εμάς γιατί ο Σεϊσίδης, που κατηγορείται για ληστείες και ήδη συγκατηγορούμενοι του έχουν αθωωθεί για τα ίδια αδικήματα, παρέμενε εξαφανισμένος και στην παρανομία», συμπληρώνει το ίδιο στέλεχος.

Πάντως στον 12ο όροφο της αντιτρομοκρατικής οι αστυνομικοί έχουν ανασύρει όλο το υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει κινήσεις τρομοκρατών από επιθέσεις και μάλιστα κυρίως από τις επιθέσεις της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών».

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο Σεϊσίδης συμμετείχε σε ληστείες με το Νίκο Μαζιώτη και δεν αποκλείουν να ήταν μαζί και σε χτυπήματα της «Ο.Λ.Α»

«Εξετάζουμε όμως με πολλή προσοχή και τα στοιχεία που έχουμε από το τρομοκρατικό χτύπημα στην Τράπεζα της Ελλάδας, την ευθύνη είχε αναλάβει ο Επαναστατικός Αγώνας δεν αποκλείουμε κάποια σχέση του Σεϊσίδη με το χτύπημα. Πρέπει να το ερευνήσουμε» συνεχίζει να λέει το στέλεχος της αστυνομίας στο CNN Greece.

Πάντως, οι αστυνομικοί ελπίζουν να καταφέρουν γρήγορα να εντοπίσουν κρησφύγετο με όπλα, καθώς πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή ομάδα υποστήριξης που θα μπορούσε να κινηθεί αστραπιαία και να το αδειάσει.

Όσο για τα κινητά που βρέθηκαν αυτά οι αστυνομικοί τα χαρακτηρίζουν «θησαυρό».

Share.

Comments are closed.