Πώς έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας Σακκάς και Σεϊσίδης

0

Στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκονται ο Κώστας Σακκάς, 32 χρονών, και ο Κωσταντίνος Μάριος Σεϊσίδης, 35 χρονών.   

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δυο επέβαιναν σε ένα όχημα μάρκας Golf όταν γύρω στις  4 το απόγευμα μια ομάδα αστυνομικών της ΔΙΑΣ τους έκανε σήμα να σταματήσουν σε τυχαίο έλεγχο, καθότι τους κίνησαν την περιέργεια οι δύο επιβαίνοντες. Ο Σακκάς και ο Σεϊσίδης αρνήθηκαν να σταματήσουν στον έλεγχο της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αστυνομική καταδίωξη.

Οι δυο του άφησαν το αυτοκίνητο στα ΚΤΕΛ Λακωνίας και από εκεί έτρεξαν να κρυφτούν.  Η αστυνομία τους αναζητούσε για περίπου μισή ώρα όταν τους εντόπισαν σε πυλωτή κατοικίας χωρίς να φέρουν κάποιο καμουφλάζ. Οι δυο τους παραδέχθηκαν αμέσως ποιοι είναι ενώ δεν υπήρξαν πυροβολισμοί καθότι δεν έφεραν όπλα, λόγω του ότι δεν ετοίμαζαν ληστεία όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης οι αστυνομικοί ήρθαν στα χέρια με τους συλληφθέντες. Πάνω τους βρέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα, διάφορα κλειδιά καθώς και 1500 ευρώ τα οποία δεν είναι γνωστό ακόμα αν είναι προϊόν ληστείας. Μετά από τον αστυνομικό έλεγχο μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν χάρτες και σχεδιαγράμματα. 

Όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσαν είχε κλαπεί στα μέσα Ιουνίου στην Αττική και έφερε πραγματικές πινακίδες που ήταν άλλου αυτοκινήτου της ίδιας μάρκας.

Οι συλληφθέντες έφτασαν λίγο μετά το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ και το απόγευμα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 

Share.

Comments are closed.