Ο ΠΑΟΚ απόκτησε πλεονέκτημα πρόκρισης μετά το 1-1 στην Ολλανδία με τον Άγια

0

Ο Δικέφαλος έμεινε «όρθιος» μέσα στο «Άμστερνταμ Αρίνα» κόντρα στον Άγιαξ, παίρνοντας «χρυσή» ισοπαλία (1-1), πετυχαίνοντας το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ με τρομερή ενέργεια του Κάμπος (27′) και παρά την ισοφάριση που δέχθηκε από τον καλύτερο παίκτη των Ολλανδών, Ντόλμπεργκ (58′), δεν κινδύνευσε ποτέ επί της ουσίας στο β’ ημίχρονο.

Το μοναδικό διάστημα που ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε την τύχη με το μέρος του ήταν στο πρώτο μισάωρο του ματς, όταν οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες, με κορυφαία στιγμή στο 20′, όταν η μπάλα από το σουτ του Ρίντεβαλ «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται πλέον σε θέση ισχύος κόντρα σε αυτόν τον Άγιαξ σε ό,τι αφορά την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, έχοντας σε μία εβδομάδα και το μεγαλύτερό του «όπλο»: την κατάμεστη Τούμπα!

Αγιαξ (Πέτερ Μπος): Σίλεσεν, Τέτε, Φέλτμαν, Φίρχεφερ, Ντάικς, Ρίντεβαλντ, Φαν ντε Μπεκ (77′ Σένε), Κλάασεν, Ελ Γκαζί (88′ Τσέρνι), Κασιέρα (58′ Γιουνές), Ντόλμπεργκ.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):  Γλύκος, Λέο Μάτος, Χοσέ Κρέσπο, Τζαβέλλας, Σάχοβ, Χαρίσης (69′ Τζιόλης), Τσίμιροτ, Γκάρι Ροντρίγκες (84′ Μυστακίδης), Τζάλμα, Αθανασιάδης (91′ Κουλούρης).

Δείτε τα γκολ του αγώνα

Share.

Comments are closed.