Πλιάτσικο στην περιουσία των 8 Τούρκων αξιωματικών από τον Ερντογάν

0

Κάθε μέσο πίεσης είναι αποφασισμένο ν’ ασκήσει το καθεστώς Ερντογάν προκειμένου να επιτύχει την έκδοση των οκτώ αποστατών Τούρκων Αξιωματικών, αλλά και να τους «σπάσει ψυχολογικά» .

Το «Ποντίκι» αποκαλύπτει σήμερα το «βρώμικο πόλεμο» σε βάρος όχι μόνο των «8» οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν απομονωμένοι και φρουρούμενοι στο Ολυμπιακό Χωριό στους Θρακομακεδόνων, αλλά και των οικογενειών τους.

Με άνωθεν εντολή το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε στην κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας των Τούρκων Αξιωματικών και των συγγενών τους έως και δευτέρου βαθμού.

Επιπλέον, υπό το φόβο αντιποίνων από φανατικούς ισλαμιστές ή άλλους απρόβλεπτους παράγοντες οι οικογένειες των αποστατών εγκατέλειψαν τα σπίτια τους στην Κωνσταντινούπολη και τις τελευταίες ημέρες φιλοξενούνται σε σπίτια συγγενών και φίλων, κυρίως σε απομακρυσμένες από την Πόλη περιοχές.

Φυσικό και επόμενο οι Τούρκοι να εκφράζουν πλέον σοβαρούς φόβους σχετικά με τη ζωή των δικών τους ανθρώπων, στη γειτονική χώρα.

Την ώρα, που η σύγχυση σχετικά με το πότε θα περάσουν από την Επιτροπή Ασύλου παραμένει.

Ειδικά όσο η κατάσταση στην Τουρκία παραμένει έκρυθμη με τις γενικευμένες εκκαθαρίσεις σε βάρος όσων η Κυβέρνηση Ερντογάν θεωρεί «Γκιουλενικούς» ή εχθρούς του καθεστώτος να συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, η ελληνική Κυβέρνηση αποφεύγει να πιάσει την «καυτή πατάτα» της εξέτασης των αιτημάτων χορήγησης πολιτικού ασύλου στους 8 αποστάτες αξιωματικούς, παρατείνοντας την αγωνία τόσων των ίδιων των Τούρκων κρατουμένων όσο και της Κυβέρνησης Ερντογάν που ζητά επιτακτικά την έκδοση τους, ως πραξικοπηματίες.

Share.

Comments are closed.