Ανδρέας Μπαγιώργος Μια άσχημη μέρα, είναι μια άσχημη μέρα.

0

Οι δύσκολοι καιροί έρχονται και φεύγουν, και όταν έρθουν να είστε σίγουροι πως θα επηρεάσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες ζείτε ή εργάζεστε – δεν πρέπει ποτέ όμως να τους αφήσετε να αλλάξουν εσάς!

Παρατηρήστε τις συνθήκες και προσαρμοστείτε αλλά μην τις αφήνετε να διαδραματίσουν μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή σας από ότι πραγματικά αξίζουν.

Κάθε καινούρια μέρα, φέρνει μαζί της νέα μαθήματα και νέες δυνατότητες.

Πάντα θα υπάρχει ένα μονοπάτι για να κάνετε το επόμενο βήμα και να προχωρήσετε μπροστά. Τα πράγματα στη ζωή σας μπορεί να μην είναι καλά και ίσως μερικές φορές αναπόφευκτα, πάντα όμως θα υπάρχει η επιλογή – αν όχι για το πότε, τότε σίγουρα θα υπάρχει για το πώς – μπορείτε να αντέξετε τα πάντα και να προχωρήσετε εμπρός.

Το σημαντικό είναι να μην υπερβάλλουμε. ….

Ποια είναι η Νίκαια

Η Νίκαια ιδρύθηκε περί το 350 π.Χ. από Φωκαείς εποίκους της Μασσαλίας. Το όνομά της πιθανώς το οφείλει στη νίκη επί κάποιας γειτονικής αποικίας.

Η σημερινή πόλη έχει πληθυσμό περίπου 350.000 κατοίκων και περιλαμβάνει την παλιά, γραφική πόλη με τους στενούς δρόμους, το λόφο Le Château, το εμπορικό λιμάνι και τη νέα πόλη, με την εντυπωσιακή προκυμαία και τη λεωφόρο Προμενάντ ντεζ Ανγκλαί (Promenade des Anglais).

Share.

Comments are closed.