Νέος σύγχρονος στεφανιογράφος στο νοσοκομείο Καλαμάτας

0

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ. Γεώργιος Μπέζος μαζί με το Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής κ.Γεώργιο Κουδούνη και την υπόλοιπη ομάδα των ειδικευμένων ιατρών καρδιολόγων ανακοίνωσαν ότι με μια μεγάλη δωρεά 500.000€ που θα προσφέρουν:

  • το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος,
  • η Βίκυ Καρέλια και
  • ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος

κι έτσι το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα αποχτήσει έναν σύγχρονο στεφανιογράφο, που θα αντικαταστήσει το υπάρχοντα που είναι ξεπερασμένος τεχνολογικά και θα προσθέσει στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ένα οργανωμένο και σύγχρονο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο.

Ένα Αιμοδυναμικό Εργαστήριο που πριν από λίγες ημέρες συμπλήρωσε 5 χρόνια ουσιαστικής και παραγωγικής λειτουργίας έχοντας πια στο ενεργητικό του 1.000 στεφανιογραφίες και 230 αγγειοπλαστικές και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κάθε ασθενούς σε όλη τη Μεσσηνία αλλά και σε περιφερειακό επίπεδο.

Με αφορμή την παραπάνω δωρεά ο Διοικητής του Γ.Ν. Μεσσηνίας κ. Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:
«Υπάρχουν φορές που πραγματικά δεν μπορείς εύκολα με λόγια να περιγράψεις τα συναισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης που σε πλημυρίζουν μπροστά σε τέτοιες ενέργειες σαν την σημερινή δωρεά. Ενέργειες που αντανακλούν το μεγαλείο της Ανθρωπιάς και της Αλληλεγγύης και σου υπενθυμίζουν με το πιο καθαρό τρόπο ότι δεν έχει χαθεί η Ελπίδα και η Αισιοδοξία για ένα καλύτερο κόσμο.
Έτσι λοιπόν σήμερα το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και οι οικογένειες της Βίκυς Καρέλια και Αχιλλέα Κωσταντακόπουλου έρχονται να δωρίσουν στο Νοσοκομείο μας, στο Νοσοκομείο όλων των Πελοποννησίων έναν σύγχρονο στεφανιογράφο σε ένα πλήρες και καλά στελεχωμένο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο.
Ως Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας εκφράζω την μεγάλη μου ευγνωμοσύνη και τις βαθιές μου ευχαριστίες στους ανωτέρω δωρητές και τους διαβεβαιώνω ότι η μεγάλη τους αυτή προσφορά θα δώσει την δυνατότητα ώστε να σωθούν εκατοντάδες ακόμη και χιλιάδες συνανθρώπων μας.
Όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου και όλους εκείνους τους αφανής ήρωες και συμπρωταγωνιστές που συνέβαλαν τα μέγιστα στην σημερινή έγκριση αυτής της τόσο μεγάλης δωρεάς.
Με σκληρή δουλειά λοιπόν, αγάπη και μεράκι, κερδίζουμε καθημερινά το στοίχημα της προσφοράς υψηλών και ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας στο Νοσοκομείο μας.
Με μεθοδικότητα και συντονισμό κατακτούμε βήμα-βήμα το κυρίαρχο στρατηγικό μας στόχο: να καταστήσουμε το Νοσοκομείο Καλαμάτας, Κέντρο Υγειονομικής Αναφοράς όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Το επόμενο διάστημα θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε μαζί με τους δωρητές να ολοκληρώσουμε το συντομότερο δυνατόν όλες τις διοικητικές διαδικασίες που απαιτούνται για να φτάσει ο στεφανιογράφος στο Νοσοκομείο μας
».

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner