Παιδόφιλος δελέαζε με φράουλες ανήλικες και ασελγούσε σε βάρος τους

0

Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας, ένας 42χρονος από το Μπαγκλαντές, για αποπλάνηση παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση και απείθεια.

AdTech AdΕιδικότερα, βραδινές ώρες της περασμένης Πέμπτης, περιπολούντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, εντόπισαν τον 42χρονο, έξω από χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, να στέκεται δίπλα από μία μοτοσυκλέτα, μαζί με τρία ανήλικα κορίτσια.

Κατά την προσπάθεια για αστυνομικό έλεγχο ο 42χρονος ετράπη σε φυγή αλλά τελικά καταδιώχθηκε, ακινητοποιήθηκε και προσήχθη αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε, ο 42χρονος λίγο πριν τον εντοπισμό του είχε επιβιβάσει στη μοτοσυκλέτα του, με την υπόσχεση για βόλτα, τρία ανήλικα κορίτσια από την Αλβανία, ηλικίας 7, 9 και 9 ετών και τις οδήγησε σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, όπου εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι, προέβη σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

Όπως επίσης εξακριβώθηκε, ο συλληφθείς προ εβδομάδος, δελεάζοντας τα ίδια κοριτσάκια με φράουλες, τις οδήγησε δύο φορές στο σπίτι του όπου προέβη σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

Ο συλληφθείς, που ήταν γείτονας των κοριτσιών στον Άγιο Παντελεήμονα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Share.

Comments are closed.