Αυστηρό μήνυμα από FIFA και UEFA στον Κοντονή για επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας

0

Ο νέος πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ιφαντίνο, στην πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της παγκόσμιας ομοσπονδίας, έθεσε επί τάπητος το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τη διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας από τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Σε κοινή τους επιστολή, που θα στείλουν  στο υφυπουργείο Αθλητισμού, ζητούν την άμεση επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας προειδοποιώντας με αυστηρά μέτρα.

Δίνουν προθεσμία δύο εβδομάδων για να συνεχιστεί η διοργάνωση, ειδάλλως αν δεν υπάρξει «συμμόρφωση», τότε οι αρμόδιοι φορείς της FIFA θα εξετάσουν το ενδεχόμενο κυρώσεων, που δεν αποκλείεται να είναι και ο αποκλεισμός των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη.

Η ανακοίνωση για την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA: «Να στείλει επιστολή στις ελληνικές Αρχές που θα συνυπογράφεται από την FIFA και την UEFA και θα ζητά την ανατροπή της απόφασης διακοπής του Κυπέλλου εντός δύο εβδομάδων αφού αυτή κρίνεται υπερβολική. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, το αρμόδιο τμήμα της FIFA θα εξετάσει το ενδεχόμενο κυρώσεων

Share.

Comments are closed.