Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αρμενίας: Στημένο το παιχνίδι με την Αλβανία

0

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του πρόεδρου της Ομοσπονδίας της Αρμενίας Ρούμπεν Χαϊραπετιάν, ο οποίος διατυπώνει σαφέστατα τις υποψίες του πως το παιχνίδι της χώρας του με την Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2016 ήταν στημένο.

«Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αρμενίας, αλλά και η εθνική ομάδα είναι περιουσιακό στοιχείο του λαού. Είναι σωστό που υπάρχουν παράπονα. Εγώ, ως πρόεδρος της ομοσπονδίας θα κάνω τα πάντα ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση. Οι διεθνείς παίκτες δεν θέλουν να αγωνιστούν. Όσον αφορά το παιχνίδι με την Αλβανία, υπήρξε προδοσία κατά τη διάρκειά του. Και ο καλύτερος προπονητής του κόσμου να ήταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια του ματς με την Αλβανία, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο», ήταν η δήλωση του κ. Χαϊραπετιάν στον Τύπο της Αρμενίας.

Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση στο Ερεβάν οι Αλβανοί είχαν επικρατήσει με 3-0 των Αρμενίων και εξασφάλισαν την πρόκριση για την ποδοσφαιρική διοργάνωση. Το προηγούμενο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει, πως αρκετοί παίκτες των ηττημένων είχαν μοιραστεί ένα σημαντικό ποσό για να έχουν μειωμένη απόδοση.

Share.

Comments are closed.