Νέος προπονητής του Ατρομήτου θα είναι ο Τραϊανός Δέλλας

0

Ο Τραϊνός Δέλλας είναι ο νέος προπονητής του Ατρομήτου όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η περιστεριώτικη ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Ο «Κολοσσός» έρχεται για να ψηλώσει και να ανεβάσει το «αστέρι» μας στη θέση που του αρμόζει!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με ένα εμβληματικό πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου τον ανερχόμενο και χαρισματικό προπονητή Τραϊανό Δέλλα!.

«Η προοπτική του συλλόγου, η μεγάλη ιστορία του και η τιμή που μου κάνουν ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής κ. Γιάννης Αγγελόπουλος για να με επιλέξουν αποτελούν από μόνα τους ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για εμένα» δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ( θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος) στο atromitosfc.grκαι συνέχισε:

«Οι δικοί μου στόχοι είναι συνυφασμένοι και αλληλένδετοι με τους στόχους της ομάδας κι εκείνο που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να μπορέσουμε να την βγάλουμε από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει μέσα από πολλή δουλειά και λίγα λόγια.

Ο Ατρόμητος είναι club που φημίζεται για την οργάνωση του σε θέματα διοίκησης και εγκαταστάσεων. Το διαπίστωσα άλλωστε όταν μου αναλύθηκε διεξοδικά όλο το project του συλλόγου και είναι ένα μεγάλο ατού που

αποδεικνύει γιατί όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα έχει ανοδική πορεία. Όπως είπα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μέσα από την σκληρή δουλειά όλων μας πρέπει να ξαναφέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που αξίζει και πρέπει να βρίσκεται».

Και ο 39χρονος τεχνικός συμπλήρωσε τα εξής: «Πάντα λέω ότι σε μια ομάδα πρέπει όλοι οι κρίκοι διοίκηση, παίκτες, φίλαθλοι να είναι ενωμένοι και πως ο κόσμος πρέπει να δείχνει την στήριξή του στις δύσκολες στιγμές. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Ως ποδοσφαιριστής ο Τραϊανός Δέλλας συμμέτοχος στο «έπος του Euro 2004» δεν χρειάζεται συστάσεις. Ως προπονητής μας συστήθηκε στην ΑΕΚ την οποία ανέλαβε το 20013 κερδίζοντας δύο συνεχόμενες ανόδους και αποχώρησε πριν από λίγες μέρες.

Συνεργάτες του θα είναι ο Βασίλης Μπορμπόκης (βοηθός) και ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας (γυμναστής).

Share.

Comments are closed.