Βόμβα Πούτιν: Ο Τσίπρας τα είχε όλα στημένα από την αρχή…

0

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Κρεμλίνου στα δημοσιεύματα και στην ερώτηση βουλευτών της ΝΔ περί δήθεν αιτήματος βοήθειας του Έλληνα πρωθυπουργού προς τον Πούτιν για να του δώσει δάνειο 10 δισ. ευρώ για να τυπώσει δραχμές.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Itar Tass, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ διαψεύδει κατηγορηματικά τις παραπάνω φημολογίες, ενώ επίμεινε πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν ζήτησε ποτέ, κανενός είδους βοήθεια από την Ρωσία γα να ξεφύγει η χώρα από την δύσκολη συγκυρία την οποία βιώνει.
Ο κ. Πεσκόφ επισήμανεν χαρακτηριστικά: «Ουδέποτε ο Α. Τσίπρας ζήτησε από τη Μόσχα οικονομική βοήθεια για να τυπώσει δραχμές, αλλά και γενικότερα ουδέποτε μας ζήτησε κάποιου είδους βήθεια, όπως έχει τονίσει και ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν» .
Από την πλευρά του, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σ. Λαβρόφ σε δήλωσή του τόνισε ότι «Δεν μας ζήτησε ποτέ βοήθεια η Ελλάδα. Αν μας ζητηθεί θα το μελετήσουμε άμεσα και θα ανταποκριθούμε». 
Με βάση τα παραπάνω γεννιέται ένα πολύ εύλογο ερώτημα: γιατί δεν ζήτησε, γενικώς ποτέ βοήθεια από την Ρωσία ο κ. Τσίπρας; Μήπως γιατί όλα ήταν «στημένα» από την αρχή για να καταλήξουμε εδώ που καταλήξαμε σήμερα…;

Share.

Comments are closed.