Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός

0

Ιστορική μέρα για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε τα χρέη του Δικεφάλου προς το Ελληνικό Δημόσιο και έβαλε στόχο να δει την ομάδα στις καλύτερες της Ευρώπης.
Ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης συνοδευόμενος από την υπεύθυνη οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μαρία Γκοντσάρεβα. Αφού πρώτα επισκέφτηκε τους υπευθύνους στην Εφορία στη συνέχεια δήλωσε: «Μόλις τώρα δώσαμε τα έγγραφα που βεβαιώνουν την καταβολή των χρημάτων. Πληρώσαμε 10.886.000 ευρώ. Εδώ βάλαμε μια τελεία. Τελειώσαμε το θέμα των οφειλών του ΠΑΟΚ. Από σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός. Και θέλω να συγχαρώ όλους εμάς, όλους όσους το πιστεύανε, αλλά ακόμα και τους άλλους τους δύσπιστους. Ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα καθαρός απέναντι στην πολιτεία και στους δανειστές του. Τελειώσαμε μια μακροχρόνια δουλειά και έχουμε απελευθερώσει τον εαυτό μας από αυτό το βάρος. Τώρα με προσοχή και με περισυλλογή θα κάνουμε βήμα βήμα την αλλαγή του συστήματος του ΠΑΟΚ. Θα παρουσιάσουμε τη νέα στρατηγική και θα προχωρήσουμε μπροστά. Μπροστά μας έχουμε μεγάλες δουλειές και υποθέσεις. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και τυχερός που μπορώ να υλοποιήσω τις σκέψεις μου.
Ήταν από την αρχή για μένα πολύ σημαντικό. Θα μπορούσαμε να κατέβουμε κατηγορία και να μην πληρώσουμε τίποτα. Μάλλον από οικονομική άποψη αυτή θα ήταν η πιο συμφέρουσα λύση. Αλλά δεν ήθελα στον ΠΑΟΚ να υπάρχει μαύρη κηλίδα και να εμφανιζόταν στη δική μου παρουσία. Θέλω όλη η Ελλάδα να γνωρίζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάντα έτοιμος να πληρώσει τις οφειλές του. Όλα όσα χρωστάει είναι υποχρεωμένος να τα δώσει κι αυτό τελείωσε. Πρώτος στόχος από εδώ και πέρα είναι να κοιμηθώ με καλές σκέψεις. Τον τελευταίο καιρό άκουγα πολλά δυσάρεστα. Αυτό ενίσχυε την υπομονή μου αλλά ήθελα ο κόσμος να βεβαιωθεί και να πιεστεί ότι είμαι άνθρωπος που κρατάει το λόγο του. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα συμπληρώσουμε την ομάδα των μάνατζερς.
Στρατηγικός στόχος του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ είναι να μπει στις 20 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πως θα το κάνουμε αυτό ακόμη δεν μπορώ να το ξεκαθαρίσω αλλά θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε αυτό το στόχο».
Για ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο και ανακατασκευή της Τούμπας, είπε: «Τώρα έχουν λυθεί τα χέρια μας και οι σκέψεις μας. Και θα ασχοληθούμε με την πλήρη ανακαίνιση της Τούμπας και βεβαίως θα ασχοληθούμε με το προπονητικό. Μια ομάδα για να είναι μεγάλη χρειάζεται υποδομές και γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε πρότζεκτ και να αναπτυσσόμαστε. Οι επενδύσεις
αυτές είναι μεγάλες και μακροχρόνιες αλλά δεν σταματάνε. Ελπίζω να τα δείτε όλα αυτά
».

Share.

Comments are closed.