Στον ανακριτή για δωροληψία ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου

0

Στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, βρέθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, κατηγορούμενος για δωροδοκίαδωροληψία στο φετινό παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος.
Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος, πέρασε τη Δευτέρα την πόρτα του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη, αφού αντιμετωπίζει κατηγορίες δωροδοκίας και δωροληψίας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Όπως ενημέρωσε ο δικηγόρος του Ατρόμητου και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Αγγελόπουλος, αντιμετωπίζει την κατηγορία της δωροδοκίας και δωροληψίας για το φετινό ματς με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» (2-1), επειδή δεν αγωνίστηκαν οι Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Ναπολεόνι και Κιβρακίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Φύσσας έχει καταθέσει ενόρκως ότι ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου, Σα Πίντο τού είχε πει πως δέχθηκε παρέμβαση για να μην χρησιμοποιήσει τους παραπάνω παίκτες στο παιχνίδι του Φαλήρου!
Να θυμίσουμε πως έπειτα από το παιχνίδι στο Φάληρο ο Σα Πίντο είχε παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου.
Ο Αγγελόπουλος θα απολογηθεί στις 5 Μαΐου.

Η αντίδραση του Αγγελόπουλου
Σύμφωνα με το περιβάλλον του, υπάρχει μεγάλη απορία γι’ αυτήν την εξέλιξη και τα συναισθήματα είναι ίδια με αυτά που εκφράστηκαν στην ανακοίνωση – αντίδραση της ΠΑΕ.
Αυτό που τονίζεται επίσης είναι γιατί δεν κλήθηκε ο -τότε- προπονητής των Περιστεριωτών, Ρικάρντο Σα Πίντο.
Ο έμπειρος παράγοντας ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί για τις κατηγορίες δωροδοκίας και δωροληψίας για τις 5 Μαΐου.

Share.

Comments are closed.