Γλύτωσαν από σοβαρό τροχαίο οι παίχτες της Εθνικής Ταχτσίδη, Φετφατζίδη και Μόρας

0

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές, καθώς το ταξί που τους μετέφερε ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός του.
Οι Παναγιώτης Ταχτσίδης, Γιάννης Φετφατζίδης και Βαγγέλης Μόρας επέβαιναν στο ίδιο ταξί, που τους μετέφερε από το ξενοδοχείο της Εθνικής στο αεροδρόμιο, προκειμένου να αναχωρήσουν για την Ιταλία ώστε να ενσωματωθούν ξανά στις ομάδες τους.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το ταξί να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο όχημα.
Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του, ενώ, ευτυχώς, πιο τυχεροί στάθηκαν οι τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές.
Πιο σοβαρά τραυματίστηκε ο Φετφατζίδης, στον οποίο έγιναν ράμματα στο κεφάλι. Ο Ταχτσίδης έχει ένα ελαφρύ τραύμα στο γόνατο, όπου επίσης του έγιναν ράμματα, ενώ  ο Μόρας βγήκε σώος, αν και αρχικά είχε χάσει τις αισθήσεις του.
Οι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους, όπως διαπιστώθηκε μετά την διακομιδή τους σε νοσοκομείο της ουγγρικής πρωτεύουσας και θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα τους.
Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ: Oι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία.
Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.
Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί.

Share.

Comments are closed.