Μώραλης: Ο Ολυμπιακός αποτελεί σύμβολο για τους Πειραιώτες

0

Αναπόσπαστο κομμάτι του Πειραιά χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό σε δήλωσή του ο Γιάννης Μώραλης με αφορμή την επέτειο των 90 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας.
«Ο Ολυμπιακός, αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Πειραιά. Αποτελεί σύμβολο για τους Πειραιώτες και είναι ο καλύτερος πρεσβευτής μας στο εξωτερικό. Εκτός από θριάμβους, κύπελλα και τίτλους, ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει στην πράξη τη στήριξη και την αγάπη του για την πόλη του, τον Πειραιά. Η ανιδιοτελής προσφορά του προς τον δήμο από την αρχή της δημαρχιακής μας θητείας, βοηθά καταλυτικά στην υλοποίηση σημαντικών έργων και δράσεων στην πόλη».
Αυτό τονίζει με δήλωσή του ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με αφορμή την επέτειο των 90 ετών από την ίδρυση του Ολυμπιακού.
Στο πλαίσιο του εορτασμού για την επέτειο της ίδρυσης της ομάδας των Ερυθρολεύκων, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4» έχει προσαρμόσει, για αύριο Τρίτη 10 Μαρτίου, το πρόγραμμά του με αφιερωματικές εκπομπές στην πορεία και την ιστορία του Ολυμπιακού.
Παράλληλα θα φωταγωγηθούν κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ ο δήμος Πειραιά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα διοργανώσει δράσεις και εκδηλώσεις σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Share.

Comments are closed.