Η κόρη του Σαρτζετάκη αναλαμβάνει θέση-κλειδί στο τομέα της υγείας

0

Η Πετρούλα Αναστασία Σαρτζετάκη επιλέχθηκε από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή ως επικεφαλής για την «ευαίσθητη» Επιτροπή Προμηθειών Υγείας (Ε.Π.Υ.).
Εξειδικεύτηκε στο Δημόσιο Δίκαιο και στα 36 της χρόνια βρίσκεται ξανά στα φώτα της δημοσιότητας, αφού ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στην αναζήτησή του για ένα πρόσωπο που θα διέθετε ήθος, επιστημονική κατάρτιση και φυσικά καμία φθορά, κατέληξε να την επιλέξει για τη διοίκηση της ΕΠΥ.
Λέγεται ότι η Πάτυ Σαρτζετάκη δεν περίμενε αυτή την πρόταση και τελικά, συνάντησε τον Υπουργό μετά από πολλές συζητήσεις και παροτρύνσεις ανθρώπων του περιβάλλοντός της και του δικαστικού χώρου.

Ποια είναι η Πετρούλα Αναστασία (Πάτυ) Σαρτζετάκη
Τα πρώτα χρόνια της προεδρίας του Χρήστου Σαρτζετάκη, οι φήμες μέσα από το Προεδρικό μέγαρο μιλούσαν για τη μικρή άτακτη κόρη του, την Πετρούλα, που με μεγάλη ορμή έμπαινε στο γραφείο και έσκιζε τους λόγους του μπαμπά της! Ήταν πολυφωτογραφημένη και πολυσυζητημένη, ένα παιδί που όλα τα φώτα ήταν πάνω του
Στο κολέγιο της είχαν «κολλήσει» το παρατσούκλι «κυρία Προέδρου». Από την άλλη, όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα κορίτσι που ήταν υπόδειγμα μαθήτριας, τελείωσε με άριστα το κολέγιο και πέρασε με την πρώτη φορά στη Νομική Σχολή της Αθήνας.
Τα χρόνια πέρασαν και η πιτσιρίκα μεγάλωσε, έγινε μία όμορφη γυναίκα που όλοι τη φωνάζουν Πάτυ, εγκαταλείποντας τα βαφτιστικά της ονόματα Πετρούλα-Αναστασία. Η Πάτυ Σαρτζετάκη το 2005 και πέρασε την πόρτα της Εθνικής Σχολής Δικαστών στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.  Είναι λάτρης των ξένων γλωσσών και μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της και έκανε την πρακτική της στις δικαστικές αίθουσες.

Share.

Comments are closed.