Συνάντηση Πρόεδρου Κ.Ε.Δ.Ε. Δ. Παπαστεργίου με την Ένωση Δημάρχων Αττικής

0

Τον νέο Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Δημήτρη Παπαστεργίου επισκέφθηκε, χθες Πέμπτη 20 Φεβρουρίου, κλιμάκιο του Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων Αττικής.
Το Προεδρείο της ΕΝ.Δ.Α.,  με επικεφαλής τον πρόεδρο Παύλο Καμάρα και συμμετέχοντα τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής  Βασίλη Γιαννακόπουλο αφού συνεχάρη τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ για την εκλογή του, τού ευχήθηκε μια εποικοδομητική θητεία, επίσης τόνισε την ανάγκη ώστε τα Θεσμικά Όργανα της Τ.Α. (Κ.Ε.Δ.Ε. και Π.Ε.Δ.) να ασχοληθούν κατά προτεραιότητα με την καταστατική θέση των αιρετών για ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας του έμψυχου δυναμικού της Τ.Α.
Επίσης, δήλωσε την πρόθεση των μελών της Ένωσης, νυν και πρώην Δημάρχων, να στηρίξουν το έργο της νέας Διοίκησης της Κ.Ε.Δ.Ε. και του αρμόδιου Υπουργείου  υπογραμμίζοντας την πολύ καλή συνεργασία που είχαν με τον πρώην Πρόεδρο κ. Γιώργο Πατούλη και τους συνεργάτες του.
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. εξήρε την εμπειρία και τη γνώση των θεμάτων της Τ.Α. που διαθέτουν τα μέλη της ΕΝ.Δ.Α., δηλώνοντας παράλληλα ότι είναι ευπρόσδεκτα και απαραίτητα για τον ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο της Τ.Α. 
 Στην συνάντηση συμμετείχαν Επίσης ο ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλος, ο δήμαρχος Ν Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος ο πρόεδρος τοπικού Βιλίων Κώστας Μακρυνόρης ο γραμματέας της ΕΝΔΑ Θόδωρος Γεωργάκης και ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου  Γιώργος Κούρασης  

Share.

Comments are closed.