Ιράν: Βίντεο-ντοκουμέντο στους New York Times την ώρα που ο πύραυλος πλήττει το ουκρανικό Βoeing – Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μας

0

Στο χθεσινό άρθρο μας που παρουσιάσαμε το δυστύχημα του Ουκρανικού Βoeing είχαμε τίτλο «Ιράν: Συνετρίβη ουκρανικό Boeing 737, νεκροί και οι 180 επιβάτες – Έπεσε ή το έριξαν;» και να που μέσα σε εικοσιτέσσερις ώρες απαντήθηκε με τραγικό τρόπο το ερώτημά μας και επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μας
Η αμερικανική εφημερίδα New York Times στο άρθρο της με τίτλο «Video Shows Ukrainian Plane Being Hit Over Iran» δημοσίευσε βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται πύραυλος να χτυπά το boeing των ουκρανικών αερογραμμών στον αέρα, πριν εκείνο συντριβεί στο έδαφος πάνω από το Ιράν.

Το αμερικανικό μέσο ισχυρίζεται πως έχει επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα του βίντεο, που δείχνει το αεροπλάνο των ουκρανικών αερογραμμών να συντρίβεται λίγα λεπτά αφότου έχει πληγεί από πύραυλο στον εναέριο χώρο του Ιράν.
Μια έκρηξη φαίνεται να λαμβάνει χώρα στον αέρα, όταν ο πύραυλος χτυπά το αεροσκάφος, το οποίο ωστόσο δεν εκρήγνυται. Το ουκρανικό αεροσκάφος συνεχίζει την πτήση για μερικά ακόμη λεπτά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα των New York Times, επιχειρώντας να επιστρέψει στο αεροδρόμιo της Τεχεράνης, στο Ιράν.
Πεντάγωνο: Καταρρίφθηκε «μάλλον κατά λάθος» από Ιρανικό πύραυλο
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, το Αμερικανικό Πεντάγωνο υποστήριξε πως το μοιραίο Boeing καταρρίφθηκε «μάλλον κατά λάθος» από Ιρανικό αντιαεροπορικό πύραυλο, ενώ ο Τραμπ μίλησε για πτώση από σφάλμα και ότι έχει ένα «φοβερό αίσθημα» σε σχέση με την αεροπορική τραγωδία.

 

Share.

Comments are closed.