Ο Λαπαβίτσας προαναγγέλλει παρέμβαση της Αριστερής Πλατφόρμας

0

Παρέμβαση της Αριστερής Πλατφόρμας στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα προαναγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας με άρθρο του που δημοσιεύτηκε στη Βρετανική εφημερίδα The Guardian και καλεί για ένα δημοψήφισμα με ζητούμενο την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Η χώρα έχει την δύναμη να επιβιώσει

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να σκεφτεί την στρατηγική του και να προσφέρει μια φρέσκια πολιτική καθοδήγηση στον ελληνικό λαό.» αναφέρει ο βουλευτής στο άρθρο και προαναγγέλλει: «Τις επόμενες μέρες μια συγκεκριμένη παρέμβαση από την Αριστερή Πλατφόρμα θα πρέπει να αναμένεται. Η Ελλάδα χρειάζεται έναν σύντομο δημόσιο διάλογο και αναμόρφωση της πολιτικής της. Η χώρα έχει την δύναμη να επιβιώσει και θα επιβιώσει.»

Στο ίδιο άρθρο με τον τίτλο «Η Ελλάδα εκβιάζεται – Διέξοδος είναι η έξοδος από την ευρωζώνη», ο κ. Λαπαβίτσας γράφει ότι υπάρχει ένας εναλλακτικός δρόμος για την Ελλάδα, «ο οποίος θα περιλαμβάνει την έξοδο από την ευρωζώνη» τονίζοντας ότι αυτή η κίνηση θα απελευθερώσει την χώρα από την παγίδα του ενιαίου νομίσματος. σχολιάζει ότι όλοι αυτοί που δεν αντικρίζουν την Ε.Ε. μέσα από παραμορφωτικά γυαλιά, «δεν υπάρχει καμία έκπληξη για το πως φέρονται οι δανειστές»

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Guardian  στα αγγλικά πατώντας ΕΔΩ

Share.

Comments are closed.