Καταγγελία - σοκ στην Βουλή!

 

Μιχ. Καρχιμάκης: «Η σύζυγος του Γ. Αλογοσκούφη θα διαχειρίζεται την ύψους 1,5 δις ευρώ ακίνητη περιουσία του ΟΤΕ, μετά την πώληση του στην Deutsche Telecom. Είναι η εκπρόσωπος της εταιρείας - συμβούλου της, στην Ελλάδα !!!»

19 Ιουνίου 2008

Το αναλυτικό απόσπασμα της ομιλίας του βουλευτή στη Βουλή είναι το εξής:

"Ανοίξτε, λοιπόν, τα αυτιά σας, κύριοι συνάδελφοι,
Κυρίως εσείς, οι συνάδελφοι της συμπολίτευσης, που έρχεστε κάθε μέρα αντιμέτωποι με τη δυσαρέσκεια, την αίσθηση προδοσίας και την απόγνωση των ψηφοφόρων σας.
Εκτός από τον κύριο MIG, εκτός από «γαλάζια» στελέχη όπως ο κ. Βουρλούμης που η Κυβέρνησή σας όρισε να αμείβεται με πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως για να απαξιώνει και να ξεπουλά φθηνά το δημόσιο πλούτο, εκτός από όλους αυτούς που μηχανεύονται, στα πλαίσια του κλίματος ασυδοσίας και ατιμωρησίας που εγκαθιδρύσει η Κυβέρνηση Καραμανλή, τρόπους να κερδοσκοπήσουν εις βάρος των Ελλήνων, υπάρχουν και άλλοι που σήμερα το βράδυ θα πίνουν στην υγεία του κοροΐδου.
Όχι μόνο του κοροΐδου Έλληνα πολίτη,
Αλλά και των κοροΐδων συναδέλφων ομοϊδεατών τους που τρέχουν στις επαρχίες να διασώσουν την παράταξή τους....
Μιλάμε τον Υπουργό Οικονομικών, κυρίες και κύριοι.
Που φαίνεται να έχει πολλούς λόγους να ανοίξει πολλές ακριβές σαμπάνιες απόψε και να πιει στην υγειά των κοροΐδων.
Γιατί η σύζυγος του Υπουργού Οικονομικών είναι αυτή που επισήμως ορίστηκε νόμιμος εκπρόσωπος της Jones Lang La Salle (ΤΖΟΝΣ ΛΑΝΓΚ ΛΑ ΣΑΛ) στην Ελλάδα,
Και ποια είναι αυτή η εταιρεία;
Είναι η εταιρεία που διεθνώς έχει ανακοινώσει ότι διαχειρίζεται ως σύμβουλος το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσία της Deutsche Telekom!
Στην οποία ακίνητη περιουσία από σήμερα το βράδυ θα έχει προστεθεί και ο έλεγχος της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ακίνητης περιουσίας του ΟΤΕ, που χαρίστηκε στους Γερμανούς, χωρίς ποτέ να αποτιμηθεί η αξία των ακινήτων του ΟΤΕ, και τη στιγμή που οι εκτιμήσεις μιλούν για αντικειμενική αξία μισού δις και εμπορική αξίας ενάμιση δις ευρώ!
Αυτήν την περιουσία από σήμερα το βράδυ μπορεί και να τη διαχειρίζεται ως σύμβουλος η ίδια η σύζυγος του Υπουργού Οικονομικών, που δεν ξέρουμε και ποτέ δεν θα μάθουμε τι ρόλο έπαιξε πραγματικά σε αυτήν την συμφωνία, μια συμφωνία της οποίας, όσο και αν το απέκρυψε η Κυβέρνηση, βασικό δέλεαρ για τους Γερμανούς, εκτός των άλλων ήταν και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ακίνητη περιουσία του Ελληνικού ΟΤΕ!
Το Ελληνικό Κράτος ζημιώνεται, χάνει τον έλεγχο του κερδοφόρου, στρατηγικά και αναπτυξιακά ανεκτίμητου ΟΤΕ.
Οι Έλληνες ζημιώνονται, χάνουν ένα σημαντικό πόλο ανάπτυξης, εγγύησης της ασφάλειας των εθνικών τηλεπικοινωνιών, αλλά και διαμόρφωσης των τιμών σε βασικές υπηρεσίες.
ΟΜΩΣ η άμεση ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του αρχιτέκτονα του ξεπουλήματος του ΟΤΕ, από σήμερα το βράδυ, μπορεί να γιορτάζει για τις μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ με δυνατότητα να απολαύσει τεράστια οικονομικά ωφελήματα μετά τη συμφωνία αυτού του ξεπουλήματος.
Σήμερα, αποκαλύπτεσθε και ο βασιλιάς, για να μην πω ο τσάρος, στέκεται γυμνός. "