22 2011

ΠΗΓΗ: http://www.parapolitiki.com

 

Περιγραφ: http://4.bp.blogspot.com/-fyuWH5eTPQ8/TilxwfxkXaI/AAAAAAAAWWc/X1fo-R1-nT4/s1600/samaras.jpgΧρειστηκαν περπου 20 ρες και μλις 1.129 λξεις για να επιχειρσει ανεπιτυχς ο Αντνης Σαμαρς να καμουφλρει τη φανερ αμηχανα του μπροστ στις θετικς εξελξεις.

Μια αμηχανα απολτως ανθρπινη, καθς καμα απ τις προτσεις εκτιμσεις της Νας Δημοκρατας δεν δικαιθηκε εν παρλληλα η Αξιωματικ Αντιπολτευση δεν συμμετεχε στην τιτνια εθνικ προσπθεια των δυο τελευταων ετν.

Σε μια επδειξη ιδιτυπου μεγαλοδεατισμο, μπολιασμνου με μπλικη συμπλεγματικ κουτοπονηρι, ο Αντνης Σαμαρς ουσιαστικ αναγκστηκε να συνεχσει στην δια λακστικη γραμμ που διος χραξε, υποστηρζοντας τι οι χθεσινς αποφσεις αποδεικνουν τι το Μνημνιο...απτυχε. Συνειδητ, αρνθηκε να βοηθσει τους πολτες να καταλβουν τι ακριβς εναι η "επιλεκτικ χρεοκοπα" κι επλεξε να κινδυνολογσει με μια φοβικ τοποθτηση "μπορε να αποδειχθε και επικνδυνη, πολ περισστερο που δεν υπρχει καννα απολτως ιστορικ προηγομενο."

Απ τη δλωση του, την οποα μπορετε να διαβσετε ολκληρη εδ, ξεχωρζω ναν καταπληκτικ συλλογισμ, δεγμα της μταιης προσπθειας του να παρουσισει το σπρο σαν να εναι μαρο:

Συμπρασμα δετερο: Η βελτωση των ρων δανεισμο που επιτεχθηκε χθες εναι θετικ βμα και παρχει ανακοφιση.Βεβαως, οδηγηθκαμε εκε ακριβς επειδ το αρχικ Μνημνιο απτυχε.

Προσξτε! Για να δανειστομε, υπογρψαμε το Μνημνιο με το οποοι οι δανειστς μας ζτησαν κποια πργματα. Κι επειδ δεν τα κναμε, θμωσαν και...μας βελτωσαν τους ρους του δανεου! ρα το Μνημνιο...απτυχε! Αν εχε πετχει, θα μας τα χριζαν τα λεφτ;

Αντ επιλγου, επαναλαμβνω για ακμα μια φορ τι ο Αντνης Σαμαρς δεν εναι η μνη θλιβερ φιγορα αυτς της Νας Δημοκρατας, τουλχιστον αυτς ζει και το παραμυθ της αρχηγας. Η πραγματικ απογοτευση εναι η στση βουλευτν πως οι Χατζηδκης και Μητσοτκης οι οποοι ως πρβατα, υπομνουν κθε εντολ του τσοπνη τους.

Υπρχει σμερα νθρωπος στη Να Δημοκρατα που να μην εναι ικανοποιημνος απ τις χθεσινς εξελξεις; Το αποκλεω. Μχρι κι απ τη Ραφνα ακοστηκε να "Πλι μας σωσε ο Γιργος"...