22 2011

ΠΗΓΗ: http://www.parapolitiki.com

Περιγραφ: http://1.bp.blogspot.com/-fmon89wEfGY/Tig-A0cj9FI/AAAAAAAAWVY/uPn88UmhWr0/s1600/1309510738-08286.jpg

Σε μια χρα που τα ΜΜΕ θα ενημρωναν με μια κποια στοιχειδη ποιτητα την κοιν γνμη, ο Γιργος Παπανδρου θα εξασφλιζε χθες για χρνια την παραμον του στην πρωθυπουργα.

Δυστυχς μως, η Ελλδα δεν εναι μια ττοια χρα. Δεν μπορον να κυκλοφορσουν στον δρμο οι νθρωποι που κντρα σε λους και σε λα εξασφλισαν στη χρα ναν τρπο σωτηρας που ουδες μποροσε καν να οραματιστε. Κανες δεν θα εξηγσει στο ελληνικ λα τι το "κατπτυστο" Μεσοπρθεσμο ανταλλχθηκε σμερα με να εντυπωσιακ νο Σχδιο Μρσαλ που σως και να μην "ξιζε" στην Ελλδα.

Σε αυτ την Ελλδα επιστρφει μετ απ δυο χρνια περιπλανσεων, ως θριαμβευτς, ο Γιργος Παπανδρου. Στην Ελλδα που ο Ρππας επιχερησε να κλεσει ξαν το επγγελμα των ταξ, που η Διαμαντοπολου προσλαμβνει συμβασιοχους με συνντευξη κι που οι Λιντζρηδες και η Τνια Αντωνου δνουν μια μχη χαρακωμτων για την επιβωση του παλαιο καθεσττος.

Σε αυτν την Ελλδα, ο Γιργος Παπανδρου θα πρπει να αποδειχθε εξσου παραγωγικς κι αποτελεσματικς. Οφελει να αναλβει προσωπικ τον συντονισμ λων των απαρατητων δρσεων για την πιστ εφαρμογ του Μεσοπροθσμου η οποα και θα οδηγσει στη ριζικ αλλαγ των αναπτυξιακν δομν της χρας.

Αυτ η Ελλδα θα πρπει πια να πψει να εναι...αυτ η Ελλδα και να γνει μια Ελλδα των πρωτογενν πλεονασμτων. Ο πρωθυπουργς χει στα χρια του μια λακ εντολ που του δνει τη δυναττητα να κυβερνσει για ακμα 2 χρνια, χρνος αρκετς για να φανον τα πρτα σημδια ανκαμψης.

Μια πρωρη προσφυγ στις κλπες θα αποτελοσε καταστροφ για τη χρα, κυρως γιατ στα πρσωπα των διαδχων της κυβρνησης Παπανδρου καθρεφτζονται καθαρ τα ατια της εθνικς μας κατρρευσης.

Γιργο προχρα χωρς εκπτσεις και συμβιβασμος κι ας σε ρξουν.