2

20 2011

 

Περιγραφ: Προβδισμα ΠΑΣΟΚ δεχνουν 2 γκλοπΠροβδισμα 3,5 ποσοστιαων μονδων στο ΠΑΣΟΚ δνουν δο νες δημοσκοπσεις για την πρθεση ψφου που δημοσιεονται στον κυριακτικο Τπο.

Ειδικτερα, σε ρευνα της εταιρας «Pulse» για λογαριασμ της εφημερδας «Τπος της Κυριακς», το κυβερνν κμμα συγκεντρνει την προτμηση των ερωτηθντων σε ποσοστ 23,5%, ναντι 20% του κμματος της αξιωματικς αντιπολτευσης, δηλαδ 3,5% διαφορ υπρ του κυβερνντος κμματος.

Σμφωνα με την δια δημοσκπηση, το ΚΚΕ συγκεντρνει 9%, ο ΛΑΟΣ 5,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3%, οι Οικολγοι - Πρσινοι, η «Δημοκρατικ Αριστερ» του Φτη Κουβλη και η «Δημοκρατικ Συμμαχα» της Ντρας Μπακογιννη ισοψηφον στο 2%, εν 3% εκφρζουν την προτμηση τους σε λλο κμμα.

Το ποσοστ εκενων που δηλνουν τι προτθενται να απσχουν απ την εκλογικ διαδικασα τι θα προτιμσουν το λευκ ψηφοδλτιο ανρχεται στο 22%, εν το 8% των ερωτηθντων δηλνουν αναποφσιστοι.

Περιγραφ: Προβδισμα ΠΑΣΟΚ δεχνουν 2 γκλοπΑντιστοχως σε ρευνα της εταιρας «Rass» για λογαριασμ της εφημερδας «Το Παρν της Κυριακς» την προτμηση τους στο ΠΑΣΟΚ εκφρζουν το 26,1% των ερωτηθντων, ναντι 22,7% που προτιμον τη Να Δημοκρατα, η δοαφορ εδ εναι στο 3,4% υπρ του κυβερνντος κμματος.

Απ τα λλα κμματα, το ΚΚΕ συγκεντρνει 8%, ο ΛΑΟΣ 5,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,2%, οι Οικολγοι - Πρσινοι 3%, η Δημοκρατικ Συμμαχα 1,8% και η Δημοκρατικ Αριστερ 1,7%.

Το 2,8% των ερωτηθντων προτιμον «λλο» κμμα, 2,6% δηλνουν προτμηση στο λευκ το κυρο ψηφοδλτιο, εν στο 23% εναι, σμφωνα με την ρευνα, η αδιευκρνιστη ψφος.