, .

19 2011

. .: 20 2011

 

Ο Γραμματας του Εθνικο Συμβουλου του ΠΑΣΟΚ, Μιχλης Καρχιμκης, σχετικ με την σημεριν ομιλα του προδρου της ΝΔ, Α. Σαμαρ, κανε την ακλουθη δλωση:

Ο πρεδρος της ΝΔ, και με τη σημεριν του ομιλα, απδειξε τι δεν χει επγνωση οτε της διλυσης που επφερε η εγκληματικ διακυβρνηση του κμματος του, οτε της μεγλης προσπθειας που καταβλλει ο Γιργος Παπανδρου και η κυβρνηση του ΠΑΣΟΚ να σσουν και να ανασυγκροτσουν τη χρα.

Ξεχν ο κ. Σαμαρς ταν αναφρεται σε πολιτικς ανπτυξης τι το κμμα του εναι αυτ

-που παρδωσε μια οικονομα με ετσια ελλεμματα που φτασαν τα 36 δις ευρ

-που φρτωσε στις πλτες του ελληνικο λαο, μσα σε μια πενταετα χρος 130 δις ευρ, ταν το ελληνικ κρτος απ την δρυση του μχρι το 2004, εχε χρος 170 δις ευρ.

Ξεχν ο κ. Σαμαρς ταν εξαπολει τις αντιμνημονιακς του  κορνες, τι χωρς τη συμφωνα δανεισμο, η χρα θα εχε δη χρεοκοπσει εξ αιτας των εγκληματικν πολιτικν της ΝΔ.

Ξεχν ο κ. Σαμαρς, ταν αναφρεται σε αξιοποηση της δημσιας περιουσας, τι το κμμα του, χει δη δσει δγμα γραφς του πς την εννοε, ταν αντλλασε φιλτα δημσιας γης με τα ψρια και το νερ της λμνης Βατοπεδου.

Ξεχν τλος ο κ. Σαμαρς, να απαντσει σε να ερτημα το οποο εδ και μρες κνει πς δεν ακοει. Συμφωνε χι με την πρταση του Γιργου Παπανδρου να νομοθετηθε η μη πληση δημσιας γης;

Εναι δικαωμα του κ. Σαμαρ, να ξεχν τα δειν που επφερε το κμμα του στη χρα.

Αλλ ο ελληνικς λας και μνμη χει και κρση.

Βλπει, την ρα που ο Γιργος Παπανδρου και η κυβρνηση του ΠΑΣΟΚ, δνουν μχες παντο για να ανοξει μια να σελδα για την Ελλδα, χωρς δνειες δυνμεις, χωρς τρικες και μνημνια, ο κ. Σαμαρς και το κμμα του επιμνουν να επενδουν  στην αποτυχα της χρας.

Δεν θα τους κνουμε τη χρη.