Το μπάχαλο της Ν.Δ. συνεχίζεται!

 

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Δ. Αβραμόπουλος, 24/9 στον "Real FM": "Δεν είμαστε κατηγορηματικά απέναντι στο μνημόνιο. Κάποιο μνημόνιο θα υπογράφαμε (!!!)
Μ. Γιαννάκου, 27/9, στον "Real FM", για θέση Αβραμόπουλου: "Για αυτό σας λέω, ο κ. Σαμαράς δεν είπε ότι δεν θέλει κανένα μνημόνιο. Αυτό είναι ξεκάθαρο"....(!)
Κ. Μαρκόπουλος 26/9, στην Ξάνθη: "η ΝΔ δεν διαφώνησε με το δανεισμό της χώρας, αλλά με τους όρους και τις υποχρεώσεις που αναφέρονται στο μνημόνιο"
Ν. Μηταράκης 27/9, στο "Ράδιο 9", σε ερώτηση για το αν θα υπογράφανε άλλο μνημόνιο, όπως είπε ο Αβραμόπουλος: "ΟΧΙ"....(!) "ήταν η κυβέρνηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου που οδήγησε την χώρα στην υπαγωγή στην τρόικα και στο Μνημόνιο με πράξεις και παραλείψεις" 

 

Γ. Γιακουμάτος 28/9 στη ΝΕΤ 105,8 σε ερώτηση για τους τεχνοκράτες που λένε ότι μπορεί να μηδενισθεί το έλλειμμα σε 1 χρόνο: "Αυτοί οι θεωρητικοί... αυτοί λοιπόν όλοι του Yale, του Harvard, όλοι οι οικονομολόγοι, τα παιδάκια, καλά golden τσόγλαν είναι όλα. Αλλά μέχρι σε ένα σημείο, μας έχουν βουλιάξει. Και αυτά είναι διακομματικά" (!) Επίσης στη ΝΕΤ 105.8 σε ερώτηση αν συμφωνεί με Αβραμόπουλο - Γιαννάκου ή με Μηταράκη για το Μνημόνιο: "Είπα ότι το μνημόνιο, όπως φτάσαμε δυστυχώς, καλό ήταν να το αποφύγουμε να είχαμε λάβει μέτρα, όμως εκεί που φτάσαμε δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Αυτά που λέει και ο Αβραμόπουλος. Συντάσσομαι με τον Δημητράκη σε αυτή την φάση, στη θέση" (!!!!!!)

 

Παιδιά, συνεννοηθείτε εκεί στη Ν.Δ., γιατί στο τέλος θα μας τρελάνετε όλους!!!!

Επιστροφή στην αρχή