Ξανά πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών ο Δήμας

0

Ο Έλληνας «θρύλος» της Άρσης Βαρών, ο Πύρρος Δήμας επανεξελέγη πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (IWF), στη διάρκεια των εργασιών της παγκόσμιας ομοσπονδίας. 

Η διάρκεια της θητείας του πρώην προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, αλλά και νυν τεχνικού διευθυντή της ομοσπονδίας άρσης βαρών των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι τετραετής.

Παράλληλα πρόεδρος της επιτροπής Γυναικών εκλέχθηκε η Αμερικανίδα προπονήτρια άρσης βαρών Ούρσουλα Γκαρζά Παπανδρέα (Ursula Garza Papandrea)

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και μου έδειξαν με την ψήφο του ότι θέλουν να εκπροσωπώ την επιτροπή αθλητών στην Παγκόσμια Ομοσπονδία. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να δώσουμε στους αθλητές μας τα κίνητρα να πρωταγωνιστήσουν», τόνισε αρχικά ο Πύρρος Δήμας και πρόσθεσε: 
«Θα ήθελα επίσης να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τα έξι μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους προπονητές τους για τη σκληρή δουλειά που κάνουν».

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner