Η Μέση Ανατολή στο «Μικροσκόπιο»: Οι Επιπτώσεις για την Ελλάδα σε Εκδήλωση της ΑΚΤΙΔΑΣ

0

Διαλογική συζήτηση με διακεκριμένους ομιλητές την Κυριακή στη Φιλοθέη και με δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.

Ένα επίκαιρο και κρίσιμο ζήτημα που αναδιαμορφώνει τον γεωπολιτικό χάρτη της περιοχής θέτει στο επίκεντρο ο όμιλος ΑΚΤΙΔΑ. Την Κυριακή, 22 Μαρτίου 2026 και ώρα 12:00, διοργανώνεται ανοιχτή εκδήλωση – διαλογική συζήτηση με θέμα: «Ο πόλεμος της Μέσης Ανατολής και οι επιπτώσεις στην Ελλάδα».
Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου Φιλοθέης (συμβολή των οδών Κεχαγιά & Ρενιέρη, πάνω από το καφέ-εστιατόριο “Παλιά Αγορά”).
Το πάνελ των ομιλητών απαρτίζεται από ειδικούς που θα αναλύσουν το θέμα από οικονομική, δημοσιογραφική και γεωπολιτική σκοπιά:

Ομιλητές:

  • Κώστας Μελάς: Καθηγητής Οικονομικών και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΚΤΙΔΑΣ.
  • Σταύρος Λυγερός: Δημοσιογράφος και Διευθυντής της ιστοσελίδας SLpress.
  • Βαγγέλης Χωραφάς: Διευθυντής της ιστοσελίδας GeoEurope.

Στη συζήτηση προβλέπονται παρεμβάσεις από το κοινό, δίνοντας τον λόγο σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά στον προβληματισμό.

Ψηφιακή Πρόσβαση και Μετάδοση
Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν με φυσική παρουσία, η εκδήλωση προσφέρει πλήρη διαδικτυακή κάλυψη:

  1. Συμμετοχή μέσω Zoom: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν πατώντας ΕΔΩ.
  2. Live Streaming: Απευθείας μετάδοση από το κανάλι της ΑΚΤΙΔΑΣ στο YouTube και την επίσημη σελίδα του ομίλου στο Facebook.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, το πλήρες video θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα aktida.net.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner