Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης δεσμεύτηκε για ανεξάρτητο νοσοκομείο στο Μεσολόγγι – Έγινε δεκτό το αίτημα του Δημάρχου

0

Κατά τη σημερινή συνάντηση του δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, Σπύρου Διαμαντόπουλου, με τον  Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, τέθηκε το πάγιο αίτημα της πόλης για ανεξαρτητοποίηση των οργανισμών των δύο νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας. Ο υπουργός διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι δεσμεύεται  πως δεν θα υπάρξει ενιαίος οργανισμός για τα νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου και ότι το Νοσοκομείο Μεσολογγίου θα παραμείνει με ξεχωριστό οργανισμό, όπως ακριβώς ζητούν οι εργαζόμενοι, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, η τοπική κοινωνία και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η δημιουργία ανεξάρτητου οργανισμού διασφαλίζει στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου τη διοικητική και οικονομική αυτάρκεια που απαιτείται για να λειτουργεί με επάρκεια, σταθερότητα και με πραγματική προοπτική.

Παράλληλα, συζητήθηκε εκτενώς το μεγάλο ζήτημα του παλιού νοσοκομείου, με στόχο την εξεύρεση λύσεων και προτάσεων για την αξιοποίησή του, ώστε να αποδώσει ξανά αξία στην πόλη και στους πολίτες της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner