«Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ»: 9.387 εγγραφές υποστηρικτών Κασσελάκη τις πρώτες 18 ώρες

0

Στον αέρα βρίσκεται η προσωπική ιστοσελίδα του Στέφανου Κασσελάκη,  «odikosmassyriza.gr», την ύπαρξη της οποίας αποκάλυψε στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star και τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα, την οποία δημιουργησε ενόψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, τις πρώτες 18 ώρες της λειτουργίας, έχουν γίνει 9.387 εγγραφές υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη. Παράλληλα, έχουν εγγραφεί 2.172 εθελοντές από όλη την Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ελεγμένες εγγραφές αφού αποτράπηκαν οι προσπάθειες εγγραφής από τρολ και άτομα που μπήκαν με ανύπαρκτους αριθμούς τηλεφώνων.
Σημειώνεται πως όσον αφορά τα μη μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τους ζητείται να εγγραφούν και στον isyriza.
Πάντως είναι δεδομένο ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει περάσει δυναμικά στην αντεπίθεση, μετά το «μπλόκο» της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητά του εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου.
Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με το βίντεο που ανάρτησε τη Δευτέρα (14/10) στα social media δήλωνε παρών στις εξελίξεις, προχώρησε στη δημιουργία, όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη, νέας ιστοσελίδας με τον τίτλο «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ», μέσω της οποίας ζητά εγγραφές νέων μελών εν όψει του Συνεδρίου. Μιας σελίδας που είναι στις αποχρώσεις του μωβ, όπως και η πρώτη του ανάρτηση μετά την καθαίρεσή του από την προεδρία του κόμματος, αλλά και οι περισσότερες από τις αναρτήσεις του.
Είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει εναποθέσει τις τελευταίες του ελπίδες στο Συνέδριο και γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή έκανε κάλεσμα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner