Δήμος Βριλησσίων: To βαν της ανακύκλωσης συσκευών έρχεται στην Πλατεία Αναλήψεως 29 και 30 Οκτωβρίου

0

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Αποβλήτων, το βαν της ανακύκλωσης συσκευών έρχεται στο Δήμο Βριλησσίων για να συλλέξει όλες εκείνες τις ξεχασμένες παλιές συσκευές που πιθανόν να έχουμε στο σπίτι μας.

Το βαν της Ανακύκλωσης Συσκευών Α.Ε. θα βρίσκεται την Τρίτη 29 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στην πλατεία Αναλήψεως, από τις 09:00 μέχρι τις 15:00.

Σας περιμένουμε να φέρετε προς ανακύκλωση κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ, τοστιέρες, λαμπτήρες, μελανοδοχεία, τόνερ και οποιαδήποτε άλλη μικρή ηλεκτρική συσκευή.

Σε κάθε σπίτι, οι μικρές ηλεκτρικές συσκευές, όπως καφετιέρες, φρυγανιέρες, φορτιστές, είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ζωής. Όμως, τι γίνεται όταν παύουν να λειτουργούν; Αν λοιπόν ακόμα αναρωτιέσαι τι να τις κάνεις, η λύση είναι η ανακύκλωση! Η ανακύκλωση των μικρών ηλεκτρικών συσκευών, είναι εξίσου σημαντική με την ανακύκλωση των μεγάλων συσκευών, και ίσως ακόμα περισσότερο. Μέσα τους κρύβουν πολύτιμα υλικά όπως μέταλλα και πλαστικά, που μπορούν να ανακυκλωθούν και να χρησιμοποιηθούν ξανά, μειώνοντας την ανάγκη εξόρυξης νέων πρώτων υλών.

Με την ανακύκλωση, προστατεύουμε τη φύση, και συμβάλλουμε στην εξοικονόμηση ενέργειας. Και το καλύτερο; Είναι μια εύκολη διαδικασία! Σήμερα υπάρχουν ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης μικρών ηλεκτρικών συσκευών σε πάνω από 15 σημεία στο Δήμο Βριλησσίων.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner