«ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ» – Χάρης Ρώμας: Προεκλογικά στηρίζει – Μετεκλογικά απολύει!!!

0

Με παρέμβαση η δημοτική παράταξη “Χαλάνδρι στο Φως” με επικεφαλής τον Χάρη Ρώμα, καταγγέλλει τη στάση της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου, εξαιτίας της μη ανανέωσης των συμβάσεων – ουσιαστικά είναι απόλυση, δεδομένου ότι το πρόγραμμα επιτρέπει την ανανέωση για ένα χρόνο ακόμη – υπαλλήλων του προγράμματος του ΟΑΕΔ 55-Plus(1+1), μια κατηγορία υπαλλήλων μακροχρόνια ανέργων, που στοχεύουν να συμπληρώσουν τα αιτούμενα ένσημα για μπορέσουν για να μπορέσουν να συνταξιοδοτηθούν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου.

Αναλυτικά η παρέμβαση του Χάρη Ρώμα
«Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, όπως κατήγγειλαν κατ’ εξακολούθησίν οι συμβασιούχοι του Δήμου που απολύονται πλέον σωρηδόν, τους έδινε τον λόγο του ότι θα τους συμπαρασταθεί στα δικαστήρια αν προχωρήσουν δικαστικά μετά το τέλος της σύμβασης τους.
Αλλά έκανε ακριβώς το αντίθετο αφού, παρά τις αριστερές πεποιθήσεις της διοίκησης του, τους «σουτάρει» με ευκολία όπως μας ενημέρωσαν στη συνάντηση που κάναμε και όπως αναφέρουν στα email που μας έστειλαν (και τα έχουμε κρατήσει γιατί scripta manent).
Αναφέρουν, λοιπόν, χαρακτηριστικά ότι στη δική του συνάντηση μαζί τους, αλλά και στη συνάντηση του με το προεδρείο του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου, η αντιμετώπιση του ήταν απαξιωτική έως και προσβλητική.
Εμείς, πάντως, ως παράταξη, δηλώνουμε συμπαράσταση και μάλιστα βρεθήκαμε μαζί τους στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο (Δευτέρα 7/10/2024 πρωί, ώρα 9.30).
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:

Οι αριστερές σας ευαισθησίες, κ. Δήμαρχε, τι απέγιναν;
                                           Αντιπρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού & Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε
                                         Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ”»

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner