Εντοπίστηκε νεκρός, ο αγνοούμενος από την κακοκαιρία Cassandra, στην Αιτωλοακαρνανία

0

Νεκρός εντοπίστηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα ο 54χρονος Άγγελος Κανιώτης, που αγνοούνταν από το πρωί στην περιοχή της Λεπενούς, Αιτωλοακαρνανίας, θύμα της κακοκαιρίας Cassandra.

Ο 54χρονος από την Λεπενού του Δήμου Αγρινίου, ήταν φύλακας σε εργοτάξιο παρασκευής ασφαλτομίγματος, κοντά στην περιοχή Λαγκάδα και όπως όλα δείχνουν παρασύρθηκε, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, από τεράστιους όγκους λασπόνερων χειμάρρου που υπερχείλισε και κατέκλυσε την περιοχή.

Ο αδικοχαμένος άνδρας επικοινώνησε στις 5.30 το πρωί με συνάδελφό του στον οποίο φέρεται να είπε ότι έβρεχε πολύ και ότι είχε φουσκώσει ο χείμαρρος. Έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία και το κινητό του τηλέφωνο παρέμενε κλειστό.

Μετά από πολύωρες αναζητήσεις η σόρος του βρέθηκε θαμμένη στα λασπόνερα στην περιοχή Ασπροκκλήσια της Λεπενούς.

Νωρίτερα είχε εντοπιστεί και το αυτοκίνητό του, ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό συμμετείχαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 άνδρες, κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ και ομάδα συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Εξάλλου, λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Αιτωλοακαρνανία και της υπερχείλισης χειμάρρων, έχουν προκληθεί ζημιές στο Στράτο, την Λεπενού, το Καστράκι, το Ρίβιο, την Μαλεσιάδα, τους Αμοργιανούς, την Πετρώνα και το Μπαμπαλιό.

Την ίδια ώρα, μηχανήματα των δήμων και της Περιφέρειας επιχειρούν για απομακρύνουν τα φερτά υλικά, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί τέσσερις κλήσεις για απάντληση υδάτων.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner