Δήμος Χαλανδρίου: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του πρώην αντιδημάρχου Μιχάλη Κόσσυβα

0

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην αντιδημάρχου Χαλανδρίου Μιχάλη Κόσσυβα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024.

Ο Μιχάλης Κόσσυβας διέτρεξε μια μακρά πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, από το 2002, οπότε εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου.

Διετέλεσε αντιδήμαρχος περιβάλλοντος την περίοδο 2005 – 2006 αλλά και το 2010 επί θητείας Γιώργου Κουράση. Την περίοδο 2013 – 2014 άσκησε καθήκοντα αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης ενώ από το 2017 έως το 2020 υπήρξε αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πέραν από τη θητεία του στις διοικήσεις του Δήμου, διετέλεσε επίσης Αρχηγός Συστήματος Προσκόπων, πρόεδρος Συλλόγων Γονέων αλλά και προεδρεύων του 4ου Παιδικού Σταθμού.

Ο Μιχάλης Κόσσυβας γεννήθηκε στην Τρίπολη και έζησε στο Χαλάνδρι επί 60 χρόνια.

Εργάστηκε στον ΟΤΕ και διετέλεσε συνδικαλιστής και μέλος του Προεδρείου της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνικών ΟΤΕ (ΠΕΤ – ΟΤΕ). Επίσης, υπήρξε μέλος στο Δ Σ. του Οργανισμού Παραθεριστικών Κέντρων ΟΤΕ (ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ).

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner