ΝΔ: Διαγράφεται από την ΚΟ ο Μάριος Σαλμάς με εντολή Μητσοτάκη [Βίντεο]

0

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας ΔημοκρατίαςΚυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην επιτροπή με το ερώτημα της διαγραφής από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, με βάση την περίπτωση β) του άρθρου 20 και το άρθρο 21 του Κανονισμού Λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριο Σαλμά.

Η Επιτροπή θα συνεδριάσει τη Δευτέρα στις 12:00, ωστόσο η διαδικασία είναι τυπική.

Ο λόγος όμως που ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε αυτή την ενέργεια είναι ότι ο κ Σαλμάς, σε δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις τους, το τελευταίο 48ωρο έκανε λόγο για «φωτογραφικούς διαγωνισμούς» που αφορούσαν «κυλικεία του υπουργείου Πολιτισμού και Υγείας» , κ΄τι που προκάλεσε την απάντηση και της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.

Επιπλέον ήταν, ακόμα, ανάμεσα στους 11 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι κατέθεσαν ερώτηση στον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, με θέμα τα κόκκινα δάνεια.

Δείτε βίντεο του OPEN TV, όπου ο Βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς τοποθετείται για τα κόκκινα δάνεια

Υπενθυμίζεται πως, στην ΚΟ της ΝΔ μετά τις ευρωεκλογές, ο Μάριος Σαλμάς είχε συγκρουστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο είχε πει: «Συμφωνώ με τον Χρυσομάλλη, δεν ξέρω τι σημαίνει το μπροστά; Είμαστε με τους πολλούς ή τους λίγους; Χτυπήσατε τη φοροδιαφυγή στα πετρέλαια; Κάνατε τίποτα για τους πολλούς; Τους λίγους ή πολλούς; Για παράδειγμα, πατάξαμε τα υπερκέρδη στα καύσιμα; Επιμείνατε στα ομόφυλα χωρίς να πείτε ποιος σας το ζήτησε. Κάνετε πολιτική με πέντε συνεργάτες σας. Δεν έχω τίποτα με τους υπουργούς γιατί το επιτελικό κράτος είστε εσείς με πέντε συνεργάτες σας που τους στέλνετε έτοιμα τα νομοσχέδια».

«Δεν δέχομαι υπόνοιες ότι αυτή η κυβέρνηση στήριξε τους λίγους. Δεν πήραμε 41% επειδή στηρίξαμε τους λίγους, στηρίζουμε τους πολλούς» είχε απαντήσει τότε ο πρωθυπουργός.

Δείτε βίντεο του CONTRA NEWS, όπου ο Μάριος Σαλμάς αδειάζει τον Άδωνη Γεωργιάδη

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner