Η απάντηση του Χάρη Ρώμα  στις δηλώσεις του Δημάρχου: Το Χαλάνδρι έχει αντιπολίτευση! Το Χαλάνδρι έχει φωνή και δύναμη!

0

«ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΠΟΝΗΡΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ
Ο ορισμός της θρασυδειλίας είναι όταν στριμώχνεσαι, όπως στριμώχτηκε ο Δήμαρχος Χαλανδρίου πρόσφατα με τις μεγάλες φωτιές και αντί να αναλαμβάνεις τις όποιες ευθύνες σου να στρέφεσαι στην προσφιλή σου μέθοδο του λαϊκισμού, που άλλωστε την κατάλληλη στιγμή κρίσης, κάποτε, σε είχε φέρει στην εξουσία.
Και εκεί “κατσικώθηκες” όχι μόνο γιατί καβάλησες το κύμα των τότε αγανακτισμένων αλλά και γιατί μετά εξυπηρέτησες την καθημερινότητα των δημοτών κάνοντας μόνο τα αναγκαία και αυτονόητα.
Που ούτε αυτά όμως τα αυτονόητα, για καλή σου τύχη, έκαναν προηγούμενοι διοικούντες. Τους οποίους, φυσικά, τίμησες με τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους.
Ποια προσφορά τους; Όχι προφανώς προς τον κόσμο, αφού αυτός ο κόσμος του Χαλανδρίου τους είχε καταδικάσει, αλλά προς εσένα αφού είχες την ευκαιρία να διαδεχθείς την καταδικασθείσα ανεπάρκεια τους.
Τώρα που, ως νέοι εκλεγμένοι στον δήμο, σε ξεσκεπάζουμε καταγγέλλοντας δικές σου ανεπάρκειες έχεις την θρασυδειλία, θα ξαναπώ την λέξη, να μας εγκαλείς για τις φωτιές, άκουσον – άκουσον, γιατί επιστρέψαμε από τις διακοπές μας μία μόλις ημέρα μετά από εσένα, που επίσης επέστρεψες από διακοπές!
Για να γράφουν σε αναρτήσεις τα παπαγαλάκια σου: “Εσείς που ήσασταν όταν ο Δήμαρχος κράταγε την μάνικα;”
Την κράταγε μπροστά στις κάμερες των καναλιών, βέβαια, για να απαθανατιστεί η γενναιότητα του, μην ξεχνιόμαστε!!!
Έχουν το θράσος τα “αριστερά” σου εξαπτέρυγα να μας εγκαλούν που επιστρέψαμε μόλις μια μέρα μετά από εσένα, προσπαθώντας να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους δημότες για να πιστέψουν ότι την ίδια ευθύνη έχουμε όλοι!
Ότι την ίδια ευθύνη για τις κρίσεις έχει η αντιπολίτευση με την διοίκηση!
Ότι το σχέδιο πολιτικής προστασίας δεν ανήκει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!
Ότι δεν πληρώνεται αδρά και εκείνος και οι Αντιδήμαρχοι του για να είναι στο πεδίο ειδικά την ώρα των μεγάλων κρίσεων!
Σου λέει έτσι μαντάρα που τα κάναμε ας λασπολογήσουμε γράφοντας ότι ο Ρώμας βγάζει χαμογελαστές selfies στα καμένα. Ενώ οι ίδιοι έχουν εξαντλήσει την μεγέθυνση της επίμαχης φωτογραφίας και σίγουρα ξέρουν ότι δεν υπάρχει ίχνος χαμόγελου αλλά μόνο θλίψη και παρηγοριά για τον πυρόπληκτο συνοδοιπόρο μας, που επίσης απεικονίζεται στην φωτογραφία.
Φωτογραφηθήκαμε μαζί του στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας του απλά για να δείξουμε την ολοσχερή καταστροφή.
Αλλά τι να τολμήσουν να πουν σε αυτόν τον άνθρωπο ή τους εκπροσώπους του Πατήματος 2 που βροντοφώναζαν στον Αντιδήμαρχο, ενώπιον όλων μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, “ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΧΘΕΣ”; Λίγα πράγματα θα απαντήσουν σε αυτούς γιατί ξέρουν ότι εκεί δεν τους “παίρνει”!
Στα δύσκολα το σίγουρο καταφύγιο των θρασύδειλων είναι να πετάνε την μπάλα στην εξέδρα και να λοιδορούν την αντιπολίτευση.
Έτσι όταν τους υποδεικνύεις, δείχνοντας και ανάλογες φωτογραφίες, ότι υπάρχει εύφλεκτο υλικό στην πόλη από σωρούς σκουπιδαριού και ξερά χόρτα σου λένε ότι είσαι εκτός θέματος!
Όταν τους λες ότι έρχεται η επόμενη μέρα των μεγάλων βροχών και πολλές σχάρες φρεατίων είναι βουλωμένες, άρα και οι πλημμύρες θα είναι αναπόφευκτες, σου λένε ότι τα βάζεις όλα σε ένα κουβά. Λες και δεν είναι όλα αλληλένδετα!
Όταν τους λες ότι έπρεπε να έχουμε κατασκευάσει υδατοδεξαμενές πυρόσβεσης, όπως όλοι οι πετυχημένοι δήμοι, σου λένε ότι διατελείς σε σύγχυση!
Τελικά καταφεύγουν στην απόλυτη αλαζονεία για την οποία τόσο πολύ έχουν κατηγορήσει τον Πρωθυπουργό.
Ο λαός αποφάσισε στις εκλογές, λέει ο “τσάμπα μάγκας”, όταν στριμώχνεται πολύ.
Και στον Βόλο, βέβαια, αποφάσισε αλλά εκεί η ετυμηγορία του κόσμου δεν του αρέσει του τσάμπα μάγκα!
ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΩ ΠΟΝΗΡΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ!

Εν πάση περιπτώσει, όταν ο κόσμος του Χαλανδρίου αποφάσισε τι θα ψηφίσει στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, την δική μας παράταξη σαν πολιτική και σαν αυτοδιοικητική οντότητα δεν την ήξερε.
Πιστεύω ότι υπάρχει πλήθος δημοτών που επαναπαύτηκε στην απόλυτη μετριότητα (και κάτι λιγότερο) γιατί δεν ήταν έτοιμοι να εμπιστευτούν κάτι που δεν ήξεραν καλά. Και φυσικά υπάρχουν κάποιοι που εθελοτυφλούν υποκινούμενοι από πολιτικές και κομματικές ιδεοληψίες.
Εμείς ακόμη και αυτούς θα προσπαθήσουμε να τους μεταπείσουμε θεωρώντας ότι το Χαλάνδρι αξίζει πολύ καλύτερα.
Παραφράζοντας τον γνωστό στίχο του Διονύση Σαββόπουλου θα πω: Στην ψηφοφορούλα που έχει τυφλωθεί θα σε καταγγείλω ΠΟΝΗΡΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ!!
Θα σε καταγγέλλουμε!
Η Αντιπολίτευση στο Χαλάνδρι έχει πλέον φωνή και δύναμη!

                                                                              Χάρης Ρώμας 
                                              Αντιπρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού & Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε.
                                                                Αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης 
                                              Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ“»

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner