Δήμος Χαλανδρίου: Στήριξη στους πυρόπληκτους της Πεντέλης από το Κοινωνικό Παντοπωλείου

0

Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιστολή που λάβαμε από την Ενορία του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Νέας Πεντέλης (Αρ. Πρωτ. 75).

Κατόπιν του αιτήματος της Ενορίας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο προσέφερε άμεσα προϊόντα διατροφής και βασικά είδη πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη της καθημερινής διατροφής περίπου 70 ατόμων, καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες διαβίωσης όσων επλήγησαν από την καταστροφή.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 12ης Αυγούστου, που έπληξε κυρίως την περιοχή της Νέας Πεντέλης, η ανάγκη για συλλογική δράση και υποστήριξη των πληγέντων συμπολιτών μας είναι επιτακτική.

Είμαστε περήφανοι που συμβάλλουμε ενεργά στην προσπάθεια αυτή, αναγνωρίζοντας ότι μόνο μέσα από την αλληλεγγύη και τη συλλογική προσπάθεια μπορούμε να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις αυτής της έκτακτης κατάστασης. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς την Ενορία του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Νέας Πεντέλης για την πρωτοβουλία τους.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner