Παρέμβαση Χριστοδουλάκη στη Βουλή για την αποτροπή ιδιωτικοποίησης των παραλιών «Πεύκο» και «Ευκάλυπτα» του Δήμου Σαρωνικού

0

Με ερώτηση του προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών φέρνει στη Βουλή το μείζον θέμα της προσπάθειας ιδιωτικοποίησης των παραλιών «Πεύκο» και «Ευκάλυπτα» στο Δήμο Σαρωνικού, ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Στις 29 Ιουλίου 2024 ξεκίνησαν οι εργασίες κατεδάφισης εγκαταστάσεων από την ΕΤΑΔ που βρίσκονται πέριξ του ξενοδοχείου «GRAND RESORT» οι οποίες επί δεκαετίες εξυπηρετούσαν τους κατοίκους του Σαρωνικού και τους έδιναν ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες «Πεύκο» και «Ευκάλυπτα». Οι κάτοικοι της περιοχής και η δημοτική αρχή εξέφρασαν την ανησυχία τους και προέβησαν σε ασφαλιστικά μέτρα.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αφουγκραζόμενος το δίκαιο αίτημα των δημοτών, ώστε αυτές οι παραλίες να παραμείνουν ανοιχτές για το κοινό, ζητά από τον υπουργό να τον ενημερώσει για τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να λάβει στο προσεχές διάστημα για να διαφυλάξει τον δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα των παραλιών του δήμου Σαρωνικού.

Αναλυτικά κείμενο της ερώτησης μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner