Δεν παραιτείται υπέρ του Κασσελάκη η Ζωρζέτα Λάλη και καταγγέλλει απειλές – Η εναλλακτική εκδοχή για Κασσελάκη

0

Συνεχίζονται οι μετασεισμοί στην Κουμουνδούρου μετά την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου από τη βουλευτική του έδρα και την προσπάθεια να μπει ο Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να παραιτηθούν της θέσης τους πέντε άτομα, η Πόπη Τσαπανίδου, Μιχάλης Καλογήρου, Τζένη Λειβαδάρου, Αθανάσιος Τσακρής και Ζωρζέτα Λάλη.

Η τελευταία, σήμερα, άναψε φωτιές στην Κουμουνδούρου, καθώς, με δήλωσή της στην ιστοσελίδα dnews.grξεκαθαρίζει ότι δεν είναι διατεθειμένη να παραιτηθεί από τη θέση της, ενώ σημειώνει ότι έλαβε απειλές για την ίδια και την οικογένειά της.

Η Ζωρζέτα Λάλη, η οποία στηρίζει πλέον τη Νέα Αριστερά, καταγγέλλει στη δήλωσή της τον Νικόλαο Αυλιανό, ο οποίος με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ήδη απολογηθεί και τονίζει πως δεν επιθυμούσε να την τρομάξει.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Λάλη
«Όπως δήλωσα και τον περασμένο Μάρτιο, αν συντρέξουν οι συνταγματικές προϋποθέσεις, έχω σκοπό να τιμήσω την εμπιστοσύνη των εκλογέων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο συμμετείχα, από τα έδρανα της Βουλής.
Επ’ ευκαιρία να σας πω ότι έλαβα, καθώς και η οικογένειά μου, απ’ ευθείας απειλή από τον κ. Νικόλαο Αυλιανό γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το έγραψε επώνυμα και με φωτογραφία στο site της ηλεκτρονικής Αυγής την περασμένη Τρίτη και όταν τον έψαξα στο FB διαφημίζει τις κυνηγετικές του ικανότητες, άρα οπλοφορεί. Θα έπρεπε η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα δημοσιοποιούν
».

Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναφέρει ότι «Το βασικά το πρόβλημα εστιάζεται στην Ζωρζέτα Λάλη που έχει παραιτηθεί από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και στο παρελθόν είχε αρνηθεί να κάνει πίσω σε περίπτωση που πρέπει να επιλέξει τι θα κάνει με τη βουλευτική έδρα» και φυσικά επιβεβαιωνόμαστε πλήρως από τις τρέχουσες εξελίξεις.

Νίνα Κασιμάτη: Η δόλια κ. Λάλη είναι πολύ μακρινή και πολύ αντι-ΣΥΡΙΖΑ
Στην κα Λάλη, πάντως, απάντησε μέσω Twitter η Νίνα Κασιμάτη με μια  δηλητηριώδη ανάρτση αναφέροντας: «Η δήλωση της δόλιας κ. Λάλη είναι απλώς irrelevant. Καθώς η ίδια είναι πολύ μακρινή επιλαχούσα και πολύ αντι-ΣΥΡΙΖΑ, για να απασχολεί τον δημόσιο βίο με την αναξιοπρεπή θέλησή της να γίνει Βουλευτής κλέβοντας μία έδρα απ’ το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ [του=γενική κτητική]

Η εναλλακτική εκδοχή για Κασσελάκη
Οτιδήποτε πάντως κι αν συμβεί με τους πρώτους τέσσερις, η στάση της κ. Λάλη τελειώνει οποιαδήποτε άλλη συζήτηση. Εκτός κι αν μεσολαβήσει και άλλη παραίτηση βουλευτή από το Επικρατείας (του προεδρικού περιβάλλοντος πάντα) με ταυτόχρονη μετατόπισή του σε άλλο πόστο. Ένα σενάριο που δεν έχει αποκλειστεί στην παρούσα φάση.

Υπενθυμίζεται ότι οι άλλοι δυο εναπομείναντες βουλευτές επικρατείας είναι κατά σειρά η κ. Έλενα Ακρίτα και ο κ. Ευάγγελος Αποστολάκης.
Άλλο τίποτα δεν μπορεί να συμβεί!

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner