Ξεκίνησαν οι εργασίες για το Open Mall Μεσολογγίου

0

Ξεκίνησε η υλοποίηση του Open Mall στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου, με την εγκατάσταση του εργολάβου που έχει αναλάβει τις εργασίες του έργου σήμερα Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024.

Υπενθυμίζεται ότι η σύμβαση για αυτό το εμβληματικό έργο είχε υπογραφεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, από τον πρώην Κώστα Λύρο και το υπεύθυνο εργολάβο.

Σύμφωνα με τον δήμο Μεσολογγίου, το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου είναι ένα αναπτυξιακό έργο που έρχεται να «δώσει πνοή» στον εμπορικό κόσμο της πόλης, προχωρώντας σε αναγκαίες και στοχευμένες παρεμβάσεις που βελτιώνουν τις υπάρχουσες υποδομές και την προσβασιμότητα, αναβαθμίζουν λειτουργικά και αισθητικά το εμπορικό κέντρο και δημιουργούν μια νέα και καλαίσθητη εμπορική ταυτότητα.

Με την υλοποίηση του έργου, η οποία αναμένεται εντός δώδεκα μηνών, αναμένεται να ενισχυθεί η εμπορική κίνηση στα καταστήματα της πόλης και να αναδειχθεί η ιστορικότητα αλλά και τα μνημεία που βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο του Μεσολογγίου.

Οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν κυρίως στις οδούς Θυσίας, Ελευθέρων Πολιορκημένων, Σπύρου Μουστακλή, Λιακατά, Βενιζέλου, Αλεξανδροπούλου, Μακρυκώστα, Λόρδου Βύρωνα και στην πλατεία Πέντε Πρωθυπουργών, καθώς και σε σημεία περιμετρικά του κέντρου.

Συνδικαιούχοι του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου είναι ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner