Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Εμμανουήλ Καραλής είναι ο σημαιοφόρος στην τελετή λήξης

0

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Όπως ενημέρωσε ο ΣΕΓΑΣ: «Με αθλήτρια του στίβου άνοιξε η παρέλαση στην τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αθλητής στίβου θα κρατά την ελληνική σημαία στην τελετή λήξης. Μετά την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο) που άνοιξαν την πλωτή παρέλαση στις 26 Ιουλίου, ο Εμμανουήλ Καραλής επιλέχτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να κρατήσει τη γαλανόλευκη το βράδι της 11ης Αυγούστου στο πέσιμο της αυλαίας των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.
Ο πρωταθλητής του επί κοντώ, μετά την 4η θέση στο Τόκιο το 2021, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι με άλμα στα 5.90

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), Σπύρος Καπράλος, είχε προτείνει στον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του άλματος εις μήκος, Μίλτο Τεντόγλου, να είναι εκείνος ο σημαιοφόρος στην τελετή λήξης. Όμως, ο Μίλτος Τεντόγλου εξέφρασε την επιθυμία του να είναι ο σημαιοφόρος στην τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες (2028) και… έτσι την τιμή να κρατά τη σημαία της Ελλάδας, στην τελετή λήξης των 33ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθεί στο Stade de France, αύριο, Κυριακή (11/8) με ώρα έναρξης τις 22:00, θα έχει ο Εμμανουήλ Καραλής.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner