Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του επί κοντώ Ντουπλάντις έρχεται σήμερα στην Ελλάδα για διακοπές – Κανόνισε ο Καραλής να πάει στη Σαντορίνη

0

Ο Σουηδός παγκόσμιος πρωταθλητής του επί κοντώ Αρμάντ Ντουπλάντις που έκλεψε την παράσταση στο άλμα επί κοντώ κι έκανε όλο τον κόσμο να παραμιλάει κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο για δεύτερη διαδοχική φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες κάνοντας μάλιστα και παγκόσμιο ρεκόρ στα 6,25μ. βάζει πλώρη σήμερα για την ελληνικά νησιά.
Ο Σουηδός υπεραθλητής μετά από μία απαιτητική χρονιά θα ξεκινήσει από σήμερα τις διακοπές του, κάτι που επιβεβαίωσε και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Με το μετάλλιο στο στήθος ρωτήθηκε αν θα έρθει στην Ελλάδα και με πολύ καλή διάθεση απάντησε: «Ναι, θα έρθω Ελλάδα». Φυσικά, μαζί του θα είναι και η σύντροφός του, Desiré Inglander, η οποία έγινε viral τις τελευταίες ώρες.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο «Μανόλο», που είναι παιδικός του φίλος, αποκάλυψε ότι αυτός ήταν που κανόνισε να κλείσει διακοπές στην Ελλάδα, κλείνοντας για τον Ντουπλάντις και τη σύντροφό του μία πολύ όμορφη βίλα στη Σαντορίνη.
Το άσχημο είναι ότι ο Καραλής δεν θα του κάνει παρέα, καθώς θα παραμείνει στο Παρίσι έως την Δευτέρα και θα επιστρέψει με την υπόλοιπη ελληνική ομάδα.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner