«ΝΙΚΗ» – Γιάννης Σταθόπουλος: Εκδήλωση κόστισε στο Δήμο μας τριπλάσια σχεδόν, από άλλο Δήμο

0

Συνέχεια δίνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής», Γιάννης Σταθόπουλος, στο θέμα που έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με το κόστος της παράσταση «Το Μαγικό Κλειδί» της Κάρμεν Ρουγγέρη, στο πλαίσιο του πρόσφατου τριήμερου παιδικού φεστιβάλ Δήμου Αγίας Παρασκευής, για το οποίο «Εμείς πληρώσαμε 9.000 ευρώ, ενώ το Κορωπί 3.500», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Σταθόπουλου

Τα έγγραφα των δυο αναθέσεων όπως είναι αναρτημένα στη Διαύγεια (Κλικ για να μεγαλώσει η εικόνα)

«Φέτος στον Δήμο μας, αλλά και στον Δήμο Κρωπίας (Κορωπίου) παρουσιάστηκε, με διαφορά λίγων ημερών, η ίδια Παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο «Το μαγικό κλειδί» της πολύ γνωστής ηθοποιού, κ. Κάρμεν Ρουγγέρη.  
Όμως, για αγνώστους λόγους, το κόστος της παράστασης ήταν διαφορετικό στους δυο Δήμους.
Η παράσταση δηλαδή, στο Δήμο Κρωπίας είχε κόστος 3.500€ συν ΦΠΑ ενώ η αντίστοιχη του Δήμου Αγίας Παρασκευής είχε κόστος 9.032 ευρώ συν ΦΠΑ!
Καταθέσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τις δυο αναθέσεις – συμβάσεις, που εδώ τις βλέπετε σε φωτογραφίες από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Στην ανάθεση του Δήμου μας μάλιστα, υπάρχουν και άλλες δυο εκδηλώσεις.
Ερωτάται ο κ. Μυλωνάκης, όπως και ο Αντιδήμαρχος κ. Ξενάκης:

  1. Πώς δικαιολογούν ότι εμείς πληρώνουμε, για την  ίδια ακριβώς παράσταση, τριπλάσια σχεδόν τιμή απ’ ό,τι το Κορωπί και ποιος συνέταξε την εισήγηση;
  2. Ποια η σχέση τους με τον ιδιοκτήτη της Εταιρείας (στέλεχος της πρ. Δημοτικής αρχής Νέας Σμύρνης), στον οποίο έδωσαν την απευθείας ανάθεση;

Έχουμε και άλλες «δοσοληψίες» με την ίδια Εταιρεία;
ΥΓ: Δεν κριτικάρουμε τις Πολιτιστικές επιλογές του Δήμου
.

Συγκρίνουμε τα κόστη και απαιτούμε αυστηρό έλεγχο και όχι διασπάθιση χρημάτων

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner