Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ελληνική αποστολή πέταξε για το Παρίσι!

0

Με χαμόγελα και αισιοδοξία για ρεκόρ και μετάλλια αναχώρησε σήμερα η TEAM HELLAS για το Παρίσι, δύο ημέρες πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.
Οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο της AEGEAN, το οποίο στην άτρακτό του είχε γραμμένο το σύνθημα «ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ», με προορισμό το Παρίσι, όπου θα τα δώσουν όλα για να κάνουν για άλλη μια φορά τη χώρα μας περήφανη.

Το γκρουπ των αθλητών που πετάει για Παρίσι
Συγκεκριμένα, η ομάδα των Ελλήνων αθλητών που αναχώρησαν στις 10 το πρωί αποτελείται από τις Εθνικές ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών, τους κολυμβητές και κολυμβήτριες Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Γεωργία Δαμασιώτη, Απόστολος Χρήστου, Στέργιος Μπίλας, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Δημήτρης Μάρκος, Απόστολος Παπαστάμος, Απόστολος Σίσκος, Ανδρέας Βαζαίος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου, Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας, Οδυσσέας Μελαδίνης, Παναγιώτης Μπολάνος και Κρίστιαν Γκολομέεβ. Μαζί τους θα είναι και οι αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου.

Οι αθλητές του στίβου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Εμμανουήλ Καραλής, Αριάδνη Αδαμοπούλου και Ελένη Πόλακ, καθώς και η Ελισάβετ Τελτσίδου, ο Θοδωρής Τσελίδης από το τζούντο και η Δώρα Γκουντούρα από την ξιφασκία.
Μαζί τους ταξιδεύουν και οι προπονητές και οι συνοδοί των αθλητών, καθώς και ο αρχηγός αποστολής κ. Πέτρος Συναδινός μαζί με τον υπαρχηγό κ. Ιάκωβο Φιλιππούση.
Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν, επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο πρόεδρος της ΔΟΑ Ισίδωρος Κούβελος.
Τα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 θα ξεκινήσουν και σήμερα, ενώ η Τελετή Έναρξης θα γίνει την Παρασκευή.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner