Οι πανηγυρισμοί της Χριστίνας Σταρακά του ΠΑΣΟΚ για το κύπελλο του Ολυμπιακό

0

Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στην Opap Arena κατακτώντας το Conference League, τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο που κατακτά ελληνική ομάδα, επικρατώντας της ιταλικής Φιορεντίνα στον τελικό με 1-0.

Το γεγονός αυτό πανηγυρίστηκε τραλά σε όλη την Ελλάδα και φυσικά και στο Αγρίνιο.

Εκεί, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agriniopress.gr, με το που τελείωσε ο αγώνας και ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής, οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» ξεχύθηκαν στους δρόμους και στις πλατείες για να γιορτάσουν αυτ΄γν την τεράστια επιτρυχία.

Στο Αγρίνιο, λοιπό, «ένα» με τους οπαδούς της ομάδας των Πειραιωτών έγινε και η βουλευτής της Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χριστίνα Σταρακά, η οποία  εκδήλωσε με ξ΄λεφρενο τρόπο τα φιλοολυμπιακά της αισθήματα.

Καπνογόνα, κόρνες και συνθήματα συνέθεσαν το σκηνικό την πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου με την βουλευτή να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της, όπως δείχνουν ενδεικτικά οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, αλλά και που η ίδια «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η κ. Σταρακα, δεν άργησε να γίνει… viral και πάρα πολλά μέσα ενημέρωσης, και με τον τρόπο αυτό να πληροφορηθεί το κοινό τα οπαδικά της αισθήματα!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΤΑΡΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (@starakaxristina)

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner