Δημήτρης Μπράτης*: Ο βόρβορος ορισμένων ΜΜΕ κι οι τακτικές Γκέμπελς..

0

Το συγκρότημα της “ΕΣΤΙΑΣ” και της ” ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ“, χρησιμοποιώντας τις τακτικές προπαγάνδας του Γκέμπελς-πέτα λάσπη στο τέλος κάτι θα μείνει-έχει εξαπολύσει εδώ και λίγες μέρες μια αήθη επίθεση κατά του νεότερου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, και μέλους του πολιτικού συμβουλίου, Μανώλη Χρισατοδουλάκη.
Στην αρχή ανακάλυψε “μυστικό δείπνο” μεταξύ Διαμαντοπούλου, Χριστοδουλάκη, Γεραπετρίτη κλπ, χρησιμοποιώντας πλαστή φωτογραφία τεχνητής νοημοσύνης!!!
Κι όταν αυτό διαψεύσθηκε, τριπλά κι ο Μανώλης Χρισατοδουλάκης έκανε αγωγές χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα ανυπόστατο και ψευδές, αντί να ζητήσουν συγγνώμη, σήμερα επανήλθαν με πρωτοσέλιδο της άλλης εφημερίδας του συγκροτήματος, γράφοντας για συμβάσεις της οικογενειακής εταιρείας, στο ΔΣ της οποίας δεν μετέχει ο Χριστοδουλάκης, ύψους 9.000.000 ε ( με ΦΠΑ) στα τελευταία χρόνια.(2019-2026). Βέβαια η εταιρεία υπάρχει πολλά χρόνια πριν το 2019 κι έχει κάνει αντίστοιχες συμβάσεις επί όλων των κυβερνήσεων νομιμότατα.
Προφανώς, όλα αυτά τα γνωρίζουν ότι είναι ψευδέστατα.
Γιατί το κάνουν όμως;
Ο στόχος είναι διπλός.
Ο πρώτος στόχος είναι η απαξίωση κι η πολιτική εξόντωση του Μανώλη Χριστοδουλάκη. Τους ενοχλεί ο ξεκάθαρος πολιτικός του λόγος, καθώς κι η απήχηση που είχαν οι θέσεις του στο πρόσφατο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό και προσπαθούν με μεθόδους Γκέμπελς να τον σπιλώσουν. Εις μάτην.
Ο δεύτερος είναι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.
Προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχυση και να θολώσουν το μήνυμα και την απόφαση του συνεδρίου πως δεν θα υπάρξει μετεκλογικά καμιά συνεργασία με τη ΝΔ.
Προσπαθούν, δε, να εμπλέξουν σ’ αυτό τον Μανώλη που στην ομιλία του στο συνέδριο ήταν καταπέλτης κατά της οποιασδήποτε συνεργασίας με τη ΝΔ. Μιλάμε για τέτοια πολιτική αθλιότητα.
Είναι βέβαιο πως τα σχέδιά τους αυτά ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ γιατί η λάσπη και η συκοφαντία δεν κολλά σε καθαρούς ανθρώπους.
Κι ο Μανώλης, στην πολιτική του διαδρομή, ήταν και είναι πεντακάθαρος και ξεκάθαρος γι’ αυτό και τον στηρίζουμε!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ!
Δεν θα κάνω ποτέ στη ζωή μου, ούτε άμεσο ούτε έμμεσο συνομιλητή τον βούρκο, και όσους κυλιούνται από συνήθεια ή ανάγκη στις λάσπες και τους βάλτους.
Δεν με τρόμαξε ποτέ η προσωπική μου στοχοποίηση από συστήματα και συμφέροντα που εξυπηρετούν με όρους υπονόμου διεφθαρμένα κέντρα και μηχανισμούς.
Αν νομίζουν κάποιοι ότι με τον τρόπο αυτό θα λυγίσουμε, θα συμβιβαστούμε, ή θα βάλουμε νερό στο κρασί μας, σας έχω νέα: είστε βαθιά νυχτωμένοι!
Είμαι περήφανα από εκείνους που σηκώνω μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τους χιλιάδες γνωστούς και ανώνυμους αγωνιστές του σε κάθε πόλη, κάθε χωριό και κάθε γειτονιά της Ελλάδας τη σημαία της πολιτικής αλλαγής.
Εχω υποστηρίξει με πάθος και κόστος το πρόταγμα της πολιτικής αυτονομίας του πολιτικού μου χώρου, επίσημα και θεσμικά στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, πολιτικά σε κάθε δημόσια εμφάνιση μου. Και θα συνεχίσω να το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί είναι αυτό που πιστεύω, και στα πιστεύω μου δεν έχω μάθει να κάνω ούτε μισό χιλιοστό πίσω.
Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες μου έχουν την παράταξη μου μεγάλη και ισχυρή, και την πολιτική αλλαγή στη χώρα να γίνεται πράξη μέσα από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες εκλογές. Τροφοδοτούνται μόνο από την αγάπη, τη φιλία και τη συντροφικότητα όσων μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια όνειρα. Και σας έχω νέα επίσης: αυτή η αγάπη και αυτό πάθος δεν ανταλλάζεται και δεν αγοράζεται, όπως τα στημένα δημοσιεύματα σας.
Δεν είμαι ο μόνος από το ΠΑΣΟΚ που στοχοποιείται. Είναι όλα τα στελέχη του εκείνα που κάνουν την παράταξη μη βολική για όσους την θέλουν μικρή, διαχειρίσιμη και συμπληρωματική. Σας έχω νέα και εδώ: αυτό δεν θα συμβεί ποτέ!
Ελάτε με όποιον τρόπο θέλετε, ξέρουμε πως έχετε πολλούς. Θα είμαστε εδώ.
Επειδή η λάσπη πρέπει να απαντάται και επί της ουσίας, για το σημερινό συκοφαντικό πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας παραπέμπω στην ανακοίνωση της εταιρείας:
https://www.facebook.com/share/p/19QbCarf47/?mibextid=wwXIfr

* Ο Δημήτρης Μπράτης είναι εκπαιδευτικός, τ. Προεδρεύων της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, τ. Πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και αιρετός στο ΚΥΣΠΕ, μέλος ΚΕ ΠΑΣΟΚ

Δείτε τα 18 προηγούμενα άρθρα του Δημήτρη Μπράτη

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner