Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης κ.  Μάριο Ψυχάλη.
Χθες το απόγευμα, παιδιά από το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης και από τις Πολιτιστικές  Δομές  του Δήμου στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Γραφείο Δημάρχου, γεμίζοντας το χώρο με χαρά, μελωδίες και γιορτινό κλίμα.
Η δράση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Δήμου, κας Μάγδας Σαλάχ , και με την καθοδήγηση της Διευθύντριας Καλλιτεχνικών Δομών & Δημοτικού Ωδείου Πεύκης, κας Εύης Χλωρού.
Τα παιδιά και οι γονείς απόλαυσαν χριστουγεννιάτικα εδέσματα, τραγούδησαν και στόλισαν το δέντρο με γιορτινές μελωδίες.
Το Τμήμα Εικαστικών με υπεύθυνη την κα Δήμητρα Τζώτζιου  δημιούργησε χειροποίητα στολίδια ειδικά για τον Δήμαρχο.
Η τάξη πιάνου της κας Αλεξάνδρας Δαζέα προσέφερε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη πλακέτα.
Παρούσες  ήταν  οι καθηγήτριες:

  • Ανδριάνα Τζανέτου, Παιδικό Παραδοσιακό Τμήμα Χορών
  • Δήμητρα  Τζώτζιου, Εικαστικός – Τμήμα Ζωγραφικής
  • Αλεξάνδρα Δαζέα, καθηγήτρια πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης
  • Ειρήνη Βιδάλη, Τμήμα Μπαλέτου Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή, χαρούμενη και πραγματικά χριστουγεννιάτικη.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δηλώσε: «Ευχαριστούμε τα παιδιά των Καλλιτεχνικών Δομών του Δήμου μας που, με την καθοδήγηση των εκλεκτών μας συνεργατών, γέμισαν το Δημαρχείο μας με μουσική και γιορτινή διάθεση και στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο μας δέντρο που θα ομορφύνει το Δημαρχείο μας τις μέρες γιορτής που είναι μπροστά μας.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλές γιορτές
! »