Ο Δήμος Βριλησσίων ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου ότι από τη Δευτέρα 21 Ιουλίου 2025 τα δύο γήπεδα μπάσκετ επί της Οδού Ολύμπου θα παραμένουν ανοιχτά για το κοινό καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα, από τις 18:00 έως τις 22:00, καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου και μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία των συλλόγων της πόλης μας. 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της προώθησης του αθλητισμού και της υγιούς ψυχαγωγίας των πολιτών, με έμφαση στους νέους, αλλά και σε όλους όσοι επιθυμούν να αθληθούν σε έναν ασφαλή και προσβάσιμο δημόσιο χώρο.

Ο Δήμος Βριλησσίων παραμένει σταθερά προσηλωμένος στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την ενίσχυση των ευκαιριών άθλησης για όλους.