Στο πλαίσιο της πρόληψης για την προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες, από τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025 έως και την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2025 ανοιχτή θα παραμείνει η κλιματιζόμενη αίθουσα «Νίκος Εγγονόπουλος» στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (πρ. ΤΥΠΕΤ, Π. Μπακογιάννη και Πλαταιών) από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Επίσης, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων παραμένει σε αυξημένη επαγρύπνηση όλο το 24ωρο προκειμένου να παρέμβει, όπου κριθεί απαραίτητο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κλιματιζόμενη αίθουσα οι συμπολίτες μας μπορούν να καλούν στο 6944425220, αρμόδια υπάλληλος Κατερίνα Κασιμάτη.
Βριλήσσια: Ανοιχτή για τους πολίτες από Δευτέρα έως και Τετάρτη η κλιματιζόμενη αίθουσα στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (πρ. ΤΥΠΕΤ)
0
Share.